Sidor

onsdag 27 maj 2009

Helgens bak

Underbart goda cupcakes med hela valnötter i.


Cupcakes med smak av vanilj med frosting och piff med non stop.


Små cupcakes med citronsmak i både kaka och frosting.


Småkakor med glasyr.

Som ni ser har jag haft för lite att göra i helgen ;-) Åkte ut till mina föräldrar och buffrade kakor åt dem. Deras elvisp var trasig men det löste sig med en gammal visp och skruvdragare, väldigt effektivt! ;-) Denna gång har jag följt recept när jag bakat. Rekomenderar verkligen att ha valnötter i cupcakes. Det var även väldigt gott med citron i, då blir det inte så sött och sliskigt. Försökte mig på att kavla degen till småkakorna och trycka ut hjärtan med pepparkaksformar men efter att ha slitit mig i håret några gånger lade jag ner det projektet. De blev inte så snygga, men goda :-)

Ja, jag erkänner, jag är lite besatt av starka färger på kakorna just nu, men det ser ju så mkt roligare och lekfullare ut! ehm.. och kanske lite giftigt.. :-)

Inga kommentarer: