Sidor

torsdag 16 juli 2009

Cupcakespiff med sugarpaste


Jag har sett så många fina cupcakes på olika bloggar där man täckt dem med sockerpasta. Tänkte att jag måste prova, och visst blir det fint, men gud så äckligt det är med sockerpasta! Iof är marsipan himla gott, men nä, i fortsättningen får det bli frosting på mina cupcakes, det är ju det godaste på hela kakan :-)

7 kommentarer:

Jess sa...

När man ska dekorera så är väl SP bättre men tvi... Marsipan är gott :-) Ser pilligt ut att dekorera små cupcakes, men fint!

Millan sa...

Min dotter äter bara frostingen, sen ger hon mig resten och säger att hon inte orkar mer.... ;-)

Fröken Pyssel sa...

Millan: Den ska jag också köra med :-D Fast jag brukar istället mumsa i mig resterna i skålen som blir kvar när man lagt på frostingen ;-)

elin sa...

Är sockerpasta det som de täcker alla amerikanska tårtor med? Isf är det riktigt äckligt. Synd, för dina bakverk är riktigt snygga! :D

Jessan sa...

även om det kanske inte är så gott blir det gudomligt fint med sockerpasta!

Fröken Pyssel sa...

elin: ja precis, amerikanarna verkar galna i sockerpasta, men det finns vit marsipan man kan beställa också, då kan man ju göra fina vita och GODA bakverk :-)

Cutecakes-Paulina sa...

Håller sååå med dig i detta! Hamnade här av en slump med måste nu kommentera:) Har täckt en del cupcakes med sugarpaste, men kommer nog inte att göra det nåt mer, det är inte gott! Jag ska istället testa modelleringschoklad & se om det blir godare!