Sidor

onsdag 5 augusti 2009

Barnsäng

Före.. (bild lånad från Blocket)

Efter!

Har försökt hitta en säng med utdragsbädd under, så att dottern och bebben i magen kan dela säng i framtiden men ändå ligga på varsin madrass. Någon som har något tips? Har ännu inte hittat någon jag tycker om så gav upp och köpte en säng enbart till dottern så länge.

Fyndade en gammal kökssoffa på blocket. Eftersom den lossat lite mellan två brädor i ryggen (som man ser på bilden) kom jag undan billigt. Kanske man kan tvinga ihop brädorna igen? Det får isf bli ett senare projekt, tycker den är fin ändå. Målade den vit och klippte till en skumgummimadrass. Dottern är jätteglad över sin fina nya säng :-)

10 kommentarer:

Cissi sa...

Du gör så oerhört fint och jag blir så avundsjuk på hur duktigt pysslig du är.

Malin sa...

Åh den är jättefin!

Det där med utdragssäng så har väl Ikea nånting de kallar för dagbädd, det är en säng men man kan dra fram en säng under också, om den nu finns kvar.

Fröken Pyssel sa...

Cissi: Tack :-)

Malin: Ja Hemnes (tror jag den heter) är jättefin! När man drar ut sängen under så blir det en dubbelsäng, jag vill liksom att sängen brevid ska vara på en annan nivå. Men annars är Hemnes absolut den som jag fastnat mest för hittils!

Fröken Fräken sa...

Jättefin soffa/säng! Önskar så att jag hade plats för en gammal träsoffa i köket.. Tycker inte att det gör något med träglipan, men man skulle ju kunna limma dit någon slags dekorlist om man vill dölja den.

Fröken Pyssel sa...

Fröken Fräken: Vilken jättebra idé!!! Tack :-)

Jess sa...

Jag är också avundsjuk :-D Fattar inte hur du orkar! Våra barn sover bara i sina rum så tyvärr används de ofrivilligt till någon sorts förråd också för grejer vi inte vet vart vi ska göra av dom. men om vi flyttar till enplanshus - då jävlar!

Charlotta sa...

Det är superfint Malin - som alltid så fixar du jättefina saker. :-) Och kul att se det fina påslakanet också :-D

Millan sa...

Ååhh, vilken fin säng!!

elin sa...

Jag gillar Ikeas Hemnes men den har du ju kollat på ser jag. Tror att våra pojkar kommer få ha våningssäng/ar när Elliot är stor nog att kunna ligga uppe, det verkar praktiskt och lite roligt.

Älskar ditt pyssel, tänk om jag bara vore en tiondel så pysslig, vad fint vi skulle kunna få det...

Mimmih sa...

Hej, jag hittade in till din blogg idag och måste säga att jag är överväldigad av din kreativitet! Så mycket inspiration och skaparglädje :) Tack!