Sidor

lördag 22 augusti 2009

Småförvaring

Har några favoritgodsaker som vi ätit ganska mycket av här hemma, vilket resulterat i många plåtburkar med plastlock ;-) De är perfekta att förvara småsaker i, t.ex pärlor och kritor till dottern, men tråkiga.. Provade att klä om en burk med vaxduk och fäste tyget med Karlssons klister. Det var väldigt enkelt och blev bra. Nu är det bara att klä om resten av burkarna!

4 kommentarer:

elin sa...

Smart! Och kanske tillräckligt enkelt för en sån som mig ;)

Anonym sa...

Vilken god idé, vi gillar samma rån Du och jag, nu kanske dags för mig att spara burkarna också......./Carina

Musqot sa...

Aha...det är sånna här burkar du klär in. Det måste jag testa! Antar att man kan köpa dem i vilken affär som helst?

Esbe sa...

Mycket smakfullt! Jag gillade verkligen de där första burkarna som till sist ledde mig hit, nyfiken på vilken burk du egentligen hade klätt så fint. Det verkar vara dags att skaffa sig nytt favoritgodis!!!