Sidor

lördag 19 september 2009

Jag boar...

Fick låna en sticksåg av en snäll kollega igår. I löööve it! Står högt upp på önskelistan, man kan ju göra hur mycket kul som helst!! Idag har jag sågat och slipat i över fyra timmar, jag är helt slut!

Höggravid kvinna + klänning + ballerinaskor + sticksåg + slipmaskin = perfect match!

Dagens sågande resulterade i dessa två saker. Vad jag ska göra med dem får ni se framöver. Funderar på om trädet ska få bli rosa, grönt eller turkost?

Har tänkt att ha fyra omaka, vitmålade pinnstolar runt köksbordet. Idag fyndade jag två på Erikshjälpen. Det var sjukt jobbigt att slipa dem. Stolen ovan måste haft typ fyra olika lager färg på sig :-o

Jag har förresten satt ut hela vårt sovrum (exkl. väggar ;-)) på Blocket. Hälften är sålt så nu väntar jag otåligt på att bli av med det sista så att jag får fixa iordning. Det kan hända att mitt "boande" inför bebis som kommer inom fyra veckor har gått lite till överdrift... ;-)

4 kommentarer:

elin sa...

Hehe, ja boa inte så mycket så att ni inte har några möbler när bebis kommer, hahaha.

Kom på en sak när du skrev om trädet. Borsett från turkost och rosa som jag också älskar så är knallgrönt (eller "äppelgrönt" kanske det heter?) också en favorit. :)

Fröken Pyssel sa...

elin: mm äppelgrönt är superfint! Har länge varit inne i en grön period som nu fått infall av turkost och rosa :-D Kanske får bli ett grönt träd ändå, det är ju ändå ett.. träd.. :-p

Men ååååh kan nån komma å köpa sista möblemanget nurå!! *inget tålamod*

Millan sa...

Ha-ha... det låter underbart. Du är en stor inspiration :-)

Fröken Pyssel sa...

Millan: tack, vad glad jag blir! :-D