Sidor

måndag 14 september 2009

Sprayfärgs-debut!

Ibland gör man fynd och ibland gör man.. nått annat.. Det här är nog ett av mina sämre köp som jag "vann" på Tradera. Vet inte hur jag tänkte, en skitful ram som dessutom är i plast (trodde dock inte att den var i plast när jag budade).

Efter tips från Fröken Fräken så har jag besökt denna sida för att lära mig mer om sprayfärg. Shoppade loss på en primer och en matt vit från Clas Ohlson. Med lite vitt på den fula hemska ramen så blev den till slut så här:

Det här med sprayfärg var inte helt enkelt. Plastramen var nog sämsta tänkbara underlaget. Färgen på plasten lossade och mojsade ihop sig med den vita färgen till en smutsgul sörja. En hel del lager blev det..

2 kommentarer:

elin sa...

Den blev ju jättesöt! Men håller med om att man inte ser på bilden att det är plast.

Sara Serey Larsson sa...

Här hoppas jag in och kommenterar ett jättegammalt inlägg. Hittade just din blogg och Älskar den!
Har också råkat ut för precis samma sak som dig och har ett gäng sånna här fula ramar hemma.
Jag har provat att spraya dem och göra decupage på dem.
I ett sista desperat försök så målade jag en med lackfärg och det blev faktiskt väldigt bra :)

Tack för en fin blogg :) Sitter och läser igenom hela nu :)