Sidor

torsdag 15 oktober 2009

Äntligen gungstol!

Det kan hända att jag precis ringt på en annons när jag skrev inlägget igår om att det enda som saknades i sovrummet just nu var en gungstol ;-)


Har letat länge efter en nätt och liten gungstol, men antingen har de legat för långt bort eller så har de redan varit sålda när vi ringt på annonsen. Igår morse fick jag napp, så nu är sovrummet nästan klart, precis som jag hoppades att det skulle vara innan bebis kommer. Det saknas lite tavlor på väggarna och ett överkast, men det kan jag stå ut med. Ska även sy en liten kudde till gungstolen framöver.

När jag började med sovrummet för ett par veckor sedan sålde jag sänggavel, sängbord, byrå och en stol. För pengarna jag fick in har jag köpt byrå, pysselskåp, spegel, barnskåp, gungstol, sängben, nya gardiner, målarfärg och tapet och nu har det precis gått jämt upp!! :-)

6 kommentarer:

Monkan sa...

Hej! Jag hittade hit från Ladylox och har kikat runt lite i din fina blogg.

Jättefin gungstol och den ser skön ut också. Vilken kul idé med gipsmage och jo visst var det skillnad, kan det bero på att tvåan är en kille kanske? :-)

Tavlan med svampen av lera var ju ursöt och mycket annat fint småpyssel här och var i bloggen också :-)

Cecilia sa...

Hej,
vilken bra blogg, insperationen bara sprudlar i huvudet på mig=) Hat tänkt börja sy lite kläder till min lilla tjej, vart har su hittat mönstrena till dina klänningar?
Mvh cecilia

Fröken Pyssel sa...

Hej och tack för kommentarer!

Cecilia: Jag syr på fri hand, men ett tips är att ta en klänning du tycker om och försöka måtta upp tygstycken efter den. Sen brukar jag bara sy på, och ändra efter hand :-)

Cecilia sa...

Aha, det var precis det jag gjorde i går kväll..spännande och se hur det blir. Håller precis på att trä torkade rönnbär på ståltråd för att göra lite dekorationer, det kan bli hur som helst =)

Mia sa...

Tjena!
Första gången jag tittar in, och blir härligt superglad! Dels är alla idéer så himla bra så man får abstinens efter symaskinen och vita spraylacken på direkten, men också för att du skriver så skönt! Härligt! Jag tycker nästan alla bloggerskor formulerar sig skittrist men du är ju jätterolig och finurlig! Den här bloggen kommer jag helt klart följa! Keep up the good work! :-) Tack! / Mia

Fröken Pyssel sa...

Mia: Åh vilka komplimanger, vad glad jag blir :-)