Sidor

lördag 10 oktober 2009

Pysselskåp

Här är ytterligare ett av köpen som sambon körde hem här om dagen. Ett pysselskåp! Jag vet att man inte "får" måla över orginalmålningar på gamla möbler men det här skåpet är så otroligt slitet med hål som behöver spacklas och skador på flera ställen (och tigerrandigt i svart och grönt är tyvärr ingen favorit...). Det är grått inuti så frågan är om inte hela skåpet ska få bli ljusgrått? Älskar stilen på det, men som sagt, det behöver en rejäl piffning, dock är även det skjutet på framtiden så länge..

2 kommentarer:

elin sa...

Vilket gulligt skåp! Såg inte tigerränderna förrän jag klickade upp bilden större, men håller med dig där.

Rebeckas Blogg sa...

Å vilket fint skåp. Här i mina hemtrakter tycker jag man aldrig har sån tur på blocket=( Jag hade faktiskt också målat om det. Det är okey om det är slitet tycker jag,intalar mig det iallafall=)