Sidor

söndag 11 oktober 2009

Sänghimmel

Minns hur mysigt jag tyckte det var med sänghimmel när jag var liten, så gjorde en till dottern. Använde hjärtat jag sågade till för ett tag sedan. Målade det vitt och satte på en vitmålad rundstav och längst ut en vit porslinsknopp från Indiska. Hängde sedan upp en spetsgardin från Ikea.


Tycker tyvärr det blev lite väl prinsessigt för min smak, men dottern är glad så den får väl hänga kvar ett tag iaf..

5 kommentarer:

Hanna sa...

Åh så fint, jätte gulligt. Förstår att dottern gillar det.
Ha en bra söndagskväll.
Kram
Hanna

Liljas Corner sa...

Jag ville också ha en sänghimmel då jag var liten. Sen då jag var typ 12 köpte jag en själv, men den var bara i vägen... Men er sänghimmel är jättefin!

Cathrin sa...

Nu fick jag ännu mer att fundera över när jag håller på och pysslar med dottern rum. Hon är inne i en prinsess-period nu och skriker ofta argt att hon inte är "fin" om hon inte får ha klänning. Kanske får hon också ha en sänghimmel. Är nog enda sättet att "bota" prinsessdrömmar - ge efter för dem.

Hälsningar

Cathrin

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Jättesött! Jadet är nåt visst med sänghimmel!! måste ju små söta flickor ara ha!!! O prinsar med såklart!!

Kramelikram Millis ♥
Ha en fin vecka!!☺

Fröken Pyssel sa...

Tack för snälla kommentarer :-)