Sidor

onsdag 7 oktober 2009

Småförvaring

Jippie! Idag kom mina fem gratis tapetprover som jag beställt från inreda.com! Jag köpte för länge sen en förvaringsbyrå i miniformat från Ikea som jag målade vit och idag kunde jag sätta på tapetbitar på lådfronterna. Kanske att jag skulle lagt ner lite mer tid på att färgmatcha proven innan jag beställde, men äh, det får duga.


Hade tänkt ha sysaker i lådorna, som trådrullar, blixtlås mm, men dottern tittade på mig med stora blå vädjande hundögon så vi får väl se vart den hamnar...Det kan nog bli några små tavlor av tapetproverna också. Pippin ovan, som är från ett av proven, tror jag blir en perfekt barntavla :-)

7 kommentarer:

Jo sa...

Men vilken fin liten byrå! Den idén kan kanske hända att jag lånar av Frk Pyssel! Supersnygg!!

Ladylox sa...

Men vilken bra idé! Supersnyggt blev det. //Marie

Charlotta sa...

Urfint! Man kan pyssla om mycket grejer från just Ikea så de blir lite roligare. Bra tips!

Malin sa...

Åh älskar tapeten med pippin på! Hur stor är pippin?

Fröken Pyssel sa...

Malin: Bilden ovan är 15*15 cm ungefär :-) Kan rekomendera inreda.com, de var supertrevliga!

josephine sa...

Jag snodde ditt tapettips. Har inte kvar min gamla Moppebyrå från Ikea, men två fina tittskåp från Systrarna Grene, redan beställt fem provbitar av min favviskollektion från Pip såklart!!
Tack för att jag hittade dig och din fina sida!

Fröken Pyssel sa...

Vad roligt att jag kan inspirera, det gör mig glad :-)