Sidor

lördag 31 oktober 2009

Tillfälligt avbrott


En sex dagar gammal fossing :-)

Ja, det blir lätt så, att tiden stannar, när man drabbas av den där himlastormande förälskelsen. Lillasyster (ja, det var trots allt en liten tjej i den där magen) har hunnit bli 15 dagar och nu börjar det klia lite i pysselådran igen, vi får väl se hur mycket som hinns med nu i början.


Inspirerad av Fröken Fräken har jag gjort en prydnads-kakelplatta i lera och sedan tryckt med bokstavsstämplar. Lite sne och vind, men det är väl bara charmigt ;-)

Jag kommer iaf kunna följa andra favoritbloggar lättare nu då jag har fått en alldeles egen laptop, en tvåbarnsmammapresent av sambon. Vad spelar prestanda och annat tjafs för roll när den är rosa ;-)

10 kommentarer:

Malin sa...

Haha, är du redan igång och pysslar? :)

Mysig tavla!

Liljas Corner sa...

Grattis till lillan! Tavlan är urcharmig :)

Cathrin sa...

Grattis grattis! Det finns få saker som är mer underbara och rörande än "nyfödda fötter". Min lille har ju hunnit bli 6,5 månad på något oförklarligt sätt och det känns länge sedan fötterna såg ut så där. Njut nu, tids nog får du tid för pyssel :). Eller så sover den lilla hela tiden så att du får all tid i världen, det där är ju så himla olika.

Ha det jättefint!
Cathrin

Jo sa...

Stort grattis till den lilla! :D Och du har valt att fotografera det jag tycker är allra mysigast med små bebisar: fötterna! :D Så himla mysiga!
Du är helt klart värd en rosa laptop!

Reko Stil / Emma sa...

Grattis till en liten tjej! :)
Och till din fina rosa dator...inte lite avis nu! :)

Unknown sa...

Grattis till det lilla knytet! Mys och ha det härligt nu.

Jag blev otroligt avis på din nya dator. Vill också ha en...

Själv har jag också tagit en liten bloggpaus då jag äntligen tog tag i renoveringen av vardagsrummet. Man inser inte förrens efterråt vilken lång tid allting tar.

//Marie alias "Ladylox"

Emelie sa...

Stort GRATTIS till en liten lillasyster!!! Så roligt och så mycket pyssel i rosa och sött du kan göra nu. När du inte sitter vid din rosa dator alltså...*ler*

Grattis igen!
Ha det gott och NJUT!

Emelie sa...

Inte alls avundsjuk på din laptop.
Så mysigt med en liten bebis ♥
KRAM!!!

Fröken Pyssel sa...

Tack för gratulationerna :-D

Cathrin: Hon sover faktiskt (än så länge) väääldigt mycket så jag antar att min beställning på "sovbebis" gick igenom :-) Dock vill hon bara sova PÅ någon av oss så det kan bli svårt med pysslandet iaf ;-)

Nina sa...

Men HALLÅ nu SMÄLLER JAG AV...

Idag är nog min turdag, att jag kunde hotta din blogg som är allt jag älskar tror jag. Jättefin, med mkt bilder, fantatiska bakverk, tjusig inredning och dessutom skriven av en KLOK KVINNA.

JAG ÄLSKAR KOLKA KVINNOR! BLir helt lycklig av att "stöta på" sånna som du.

Hittade hit via sosessa där du skrivit en slående kommentar ang flickors ros period. Jag tror som du att omgivningens påverkan är orsaken.

Säg hej till din nya prenumerant!

Hoppas finna mer kloka genustankar här också