Sidor

måndag 18 januari 2010

Älskade prickar

Jag älskar prickar! Provade att göra decoupage på en av alla burkar vi har liggandes. Rödprickigt paketpapper. Blev inte alls någe bra. Skrynkligt och knasigt, decoupage verkar lämpa sig bättre för servetter. Trist, jag som hade planer för prickarna på en möbel men vet inte riktigt hur jag ska fästa dem annars.

5 kommentarer:

viktoriaK sa...

Vilken mysig pysselblogg jag hittade här!
Jag är också väldigt svag för prckar!

kram

Malin sa...

Nåt annat som inte funkar är om man har bokmärken med glitter på. Glittret hamnar överallt och det ser bara skräpigt ut.
Prickar är fint! :)

Fröken Fiffig sa...

Din prickiga burk är precis vad jag tänkte göra - med presentpapper också, men då vet jag att det inte blir så bra. Får alltså leta efter prickiga servetter! Fast prickigt är alltid fint och jag blir glad när jag ser din burk!

Cecilia sa...

Det har funnits billiga, prickiga servetter på Rusta ett tag, ett tips!

Garbo sa...

Hej vännen! Härlig blogg du har! Jag har gjort samma sak med en burk och detta present-papper. Men jag hade inget decoupage-lim hemma, så jag använde mej av tapetklister. Hade en skvätt kvar i en burk. Det var köpt färdigblandat klister, och det funkade jättebra. Köpt på Rusta. Jag ska köpa tapetklister i pulverform, så jag har sånt hemma nästa gång jag har burkar att göra fina med detta papper.. Hälsningar Ewa