Sidor

tisdag 19 januari 2010

Fallande löv

De som känner mig vet att jag lätt blir besatt av saker, så senaste dagarna har det alltså bara handlat om decoupage. Inpsirerad av den underbara bloggen Pink Friday fick jag användning för de fina Stig Lindberg-servetterna :-)


Jag har världens roligaste projekt här hemma. Vi har ett rum som just nu agerar gästrum/bibliotek/skräprum som ska bli till gästrum/lekrum. Där har jag tänkt att "go nuts" med alla färger jag älskar och dessa krukor kommer att platsa perfekt! Jag har egentligen ingen plan för rummet, mer än att jag ska ha saker jag älskar där och låta storasyster få vara med och bestämma. Det kan bli lite hur som helst, men jag tror det blir bra :-)

4 kommentarer:

Malin sa...

Oh fina de blev!

Jag måste nog ut och kolla efter snygga servetter nån dag!

Ska bli spännande att se rummet sen!

Cathrin sa...

Oj, nu är du tydligen inne i ett pysselstim. Eller decoupagestim ;). Är lite sugen på att försöka själv, men har nu en niomånaders som vägrar sova och inte ger mig mycket pysselsvängrum. Tror inte riktigt det funkar ihop...

Håller själv på med vårt gästrum/lekrum och det är hur kul som helst.

Roligt att du är "tillbaka"!
Cathrin

Emma / Reko Stil sa...

Så läckert! Vilka härliga servetter! Var fick du tag på dom? :)

Tips till det prickiga pappret - det måste inte vara decoupage när man ska klistra fast nåt: sprayklister och sedan sprayklarlack över funkar fin-fint. Jag märkte det när jag skulle göra en lampa med foton av min brorsdotter på - med decoupagelimmet så smetade jag ut hela fotot, men gick bara fint med spraylim o lack :)

kram!

Fröken Pyssel sa...

Emma: Ah, tack för tipset! Kanske ska prova spraylim istället då :-) Servetterna är från Coop :-) Vet inte om de finns kvar, det var samtidigt som jubileumskopparna såldes med Stigs mönster.

Cathrin: Ja det är ju därför jag inte lyckas pyssla så frekvent som jag brukar, lilla tremånadersdamen har visst ganska mycket att säga till om ;-)