Sidor

måndag 8 mars 2010

Pysselböcker

Kilade in på biblioteket och lånade tre pysselböcker. "Pyssel de luxe" hade jag ganska höga förväntningar på men tyvärr fick jag inte mycket till inspiration av den boken. "Inred tittskåp och dockskåp" gav lite småtips om hur man kan göra små möbler av skräp hemma. "Jing Jangs gosedjur" är verkligen en supermysig bok med massor av gulliga mönster och sybeskrivningar. Tipset om boken fick jag av Fröken P som sytt den här sötnosen från boken.

Jag kanske är sist i världen med att pyssla mycket, men aldrig tidigare sett tidningen "101 nya idéer". Ganska mysig tidning (jobbigt, då är det en till tidning jag måste köpa varje månad eftersom jag är besatt av härliga magasin)! Fick lite smarta tips om hur man kan inreda ett dockhus.

5 kommentarer:

Pia sa...

Gud vilket roligt projekt med dockskåpet. Kommer säkert bli hur fint som helst!Tyvärr har min dotter ett sprillans nytt så jag känner inte riktigt att jag kan ge mej på det. Jag såg att du också köpt tidningen 101 ideér! Jag har inte heller sett den tidigare och känner precis som du att den bara måste man ju köpa varje månad. Ha en bra pysseldag!
Pia www.fundesign.se

Jo sa...

Jag gillade faktiskt Pyssel De Luxe. Jag fastnade inte för något särskilt i själva boken, men jag fick inspiration och blev pysselsugen! :) (Kanske iofs inte är SÅ svårt att åstadkomma... ;)
Jag är lite avis på ditt dockskåp! Jag älskar miniatyrsaker och vill också inreda ett dockskåp!
Tack för tipset om tidningen, den måste jag ju införskaffa!

Emma / Reko Stil sa...

Hehe, känner igen det där med tidningsmani - jag är helt galen i tidningar. Ibland får jag fnatt här hemma för de ligger överallt, men jag bara m.å.s.t.e ha dem... En annan pysseltidning som jag gillar är Marie Claire Idées - den är på franska och man fattar ju inte vad det står (trots att jag läst franska) men pysslet får man inspiration av ändå! Så nu har du en till... ;)

Fröken Pyssel sa...

Jo: Haha, det är sant, det är inte så jättesvårt att åstadkomma :-D Egentligen är det onödigt att låna hem böckerna eftersom jag har ett långt word-dokument med idéer på saker jag ska göra, ja förutom alla saker som står här och där i huset och är ofärdiga :-S

Emma: Den ska jag spana in! En bild säger ju mer än 1000 ord :-)

elin sa...

Hur hinner du med att både pyssla och läsa? Och vara mamma! Sover du aldrig? :D