Sidor

måndag 3 maj 2010

Färgglada kuddar

Vilket syflow jag har just nu :-) Jag ska sy ett helt hav med färgglada och roliga kuddar till lekrummet. Idag lyckades jag knåpa ihop två stycken. Som ni ser är de väldigt inspirerade (läs: snodda rakt av) den underbara bloggen Pink Friday :-)

Applikationerna är från IKEAs tyg Annamoa, bakgrundstyger är loppisfynd. Kuddarna är sedan piffade med olika fransar.


Nej, jag har inte strykt lekmadrassen efter tvätten ;-) (fick tvätta den redan efter 15 h...)

3 kommentarer:

Kattjakten sa...

Jättesöta! Jag har också funderat på kuddar, fast till våran soffa då... De jag hittar i butikerna är antingen av dålig kvalité eller så kostar de wayyyy för mycket för att vara kuddar (oftast endast fodral) som Isak antagligen kommer att använda som servetter. Jag har funderat på att göra egna tryck eller kanske brodera något lite annorlunda. Jag vet inte, men kul idé med kantbanden!

Pysselmajorna sa...

Hej:) Kul att du kolla in min blogg.
O jag tycker det e bra att bli inspirerad av sina med bloggare de e väll de som e meningen. Fina saker du gör :)

Malin på pastill.nu sa...

Katja: Jag har tänkt jättelänge att jag ska göra egna tryck, måste nog göra det nu när du påminner mig :-D