Sidor

söndag 23 maj 2010

Köksstolar och småförvaring


De här två stolarna köpte jag i september.. September!! Helt galet att jag inte målat klart dem tidigare, man kan tro att jag samlar på ofärdiga projekt.. Men nu är de klara, och jag älskar dem! En till stol vill jag ha till samlingen, av den här typen. Sedan är köksstolarna kompletta (ja förutom att jag vill måla dotterns stokke-stol vit, och köpa en till stokke-stol till lillasyster).

Det blev även lite småförvaring av kakburkar och en liten skokartong, piffade med tapet.

8 kommentarer:

klockarbarn sa...

Jag har två stycken hemma av den typen och precis som på bilden - rödmålade. Jag är ganska trött på dom. Du bor inte i närheten?
(Huskvarna)
//Klockarbarn

Fröken Pyssel sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Elin Axteliuuus sa...

Jättifint! Tycker om stolarna samt burkarna väldigt mycket. Jag har blivit smått kär i ros-motiv.

Stina Glaas sa...

Hej! Halkade in här och blev sittande ett tag. :-) Trevlig blogg du har! :-)Jag ser rosa lite här och där - mycket trevligt! :-D

Vero sa...

Ja, läppglansburkarna är verkligen underbara. Jag har kärat ner mig i en av kassarna, den i grönt. Den kommer hänga med mig på stranden hela sommaren. ;o)
Om du passar på nu så är det fraktfritt under tre dagar.

Vilka härliga burkar som du visar upp. Jag önskar att vi kom iordning hemma nån gång så jag kan börja tänka på inredningen också, just nu när man renoverar så finns det som ingen lust att göra fint, när man vet att allting täcks av ett lager byggdamm inom några timmar. :o)

Ha det gott!

Malin sa...

Åh vad fint!
Det tar tid att göra saker när man har småbarn ju, inte så konstigt! :)

Ladylox sa...

Jättefint!

Emmi sa...

smart användning av tapet :D superfint! helt i min smak!