Sidor

söndag 2 maj 2010

Lekmadrass


Har funderat ett tag på vad jag skulle göra med det underbara tyget Annamoa från IKEA. Till slut fick det bli en lekmadrass till barnen (och katterna). Jag försökte mig på att quilta den men gav upp eftersom jag har hela tre lager med sommartäcke i. Den ser ut lite som en platt fatboy i formen. Bra att ramla på när man inte riktigt behärskar konsten att sitta själv än, eller så kan man göra rullarpyttar* på den. Den är ganska stor, 150x100 cm och självklart är det bara att kasta in allt i tvättmaskinen om det behövs. Just nu huserar den på vardagsrumsgolvet, men framöver får den kanske flytta upp i lekrummet.


*rullarpyttar = kullerbyttor enligt storasyster

4 kommentarer:

Carin sa...

Åh, vilken härlig lekmatta! Tyget är verkligen superfint :)

Malin sa...

Lägg nånting på golvet och genast finns det minst en katt på det? ;)
Jättefint täcke! Gillar tyget men det är svårt att göra nåt med tycker jag.

Malin på pastill.nu sa...

Tack tjejer :-)

Ja, katterna har svårt att hålla tassarna borta från det mesta här hemma.. ;-) Tyget passar ju väldigt bra som tygtavla tycker jag, men jag håller med om att det annars är svårt att göra något vettigt av det. Tänkte kanske sy några kuddar i tyget ändå, och bara ha t.ex räven på kudden :-)

Teres sa...

Jätte fin lekmadrass. Tokgillar tyget!