Sidor

torsdag 24 juni 2010

Tågtårtan

De tåg-galna småbröderna fick sitt kalas en vecka senare istället. Tiden och orken att göra ännu en Musse-tårta fanns inte, och kanske inte till tågtårtan heller, men jag kunde inte låta bli, det ÄR ju så roligt och jag hade verkligen sett fram mot att ge småkillarna en tågtårta! Den är inte perfekt, men jag är nöjd ändå med tanke på förutsättningarna. Det blev en barnvänlig tårta med hallongrädde, glasskräm och vispgrädde på ljusa bottnar. Täckt och dekorerad med marsipan, frosting och strössel.


Ja, jag vet att jag sa att jag skulle visa hur jag gör, men det hanns helt enkelt inte med, det får bli nästa gång!


En stor anledning till att orken och tiden varit knapp den senaste tiden var att sambon blev tvungen att jobba över 80 timmar förra veckan. Dessutom råkade han få med sig barnvagnen i bilen.. Jag fick ett sms där han skrev "Förlåt älskling, jag ska gottgöra dig sen". Jag antog att han menade att jag skulle få beställa massa roliga tårtdekorationsgrejer? Ser fram emot att få använda dem till helgens kommande tårtbak :-)

1 kommentar:

elin sa...

Tårtan var underbar, vacker och supergod! Tusen tack!