Sidor

torsdag 15 juli 2010

Mei Tai

Äntligen är ett av mina ufon (unfinished objects) klara! En Mei Tai som jag tänkte sy klart redan när storasyster var liten, men eftersom jag då använde selen så mycket blev det aldrig av. Selen är fortfarande en favorit och bra att ha liggandes i vagnen, men för längre bärstunder avlastar en Mei Tai i ett bra tyg bättre.


Sybeskrivningen kommer härifrån och tyget är från Åhlens (Hanna heter det om jag minns rätt). Tack L för färdigklippta och fållade (!) tygbitar :-)

Funderar lite på att göra en hybrid. Ett midjeband med knäppning som jag har på selen och sedan långa axelband att sjala in bebisen i och knyta om sig, som på en Mei Tai. Det kanske får bli ett framtida projekt.

3 kommentarer:

Slow-Eva sa...

Vad glad jag är att jag hittade hit! Superfin blogg. Du gör så mycket fina saker. Väldigt inspirerande!

Lisa sa...

Men shit, hade jag fållat delar av den också? Ångrar genast att jag sålde bitarna till dig, hahaha!! Tror som sagt att den där färgen kommer blekas snyggt. Min är ju lite diarréfärgad nu. Tittar in här för sällan, kul att se mt:n färdig!

Lisa sa...

Och, en sak till: vad roligt att du hade länk till beskrivningen, sidan har ju flyttats och jag hade bara en gammal länk. Kram!