Sidor

torsdag 2 september 2010

Fågelholk

Har piffat en liten fågelholk till lillasyster. Inte för att jag vet vad hon ska med den till, men mamma tyckte det var roligt att pyssla iaf, det är väl en anledning nog ;-) Den får nog bo i hennes skåp.

Edit: Inser att jag ju faktiskt kan vara med och tävla med detta lilla pyssel i Panduro-tävlingen, vad roligt! Man får göra vad man vill, men temat ska vara rosa och sakerna man pysslar med ska huvudsakligen komma från panduro. Första pris är ett presentkort på Panduro. Sista tävlingsdagen är idag, vilket tajming :-)

10 kommentarer:

Stina Glaas sa...

Tack! :-) Och din holk är jättesöt! :-) (Klubben för inbördes beundran har möte. ;-) )

Dockan är en Blythedocka. Det är en sorts samlardocka. En del har massor, men jag har bara unnat mig en för de är DYRA. Men jag skulle vilja ha en till. :-) Sök på Blythe på flickr eller Ebay så kan du kika på dem. :-) Många gör om sina dockor och tar helt fantastiska foton på dem.

DU får jättegärna vara med på pysselstafetten om du vill! :-)
Kram!

Stina Glaas sa...

Kikade förresten in på din blogg tidigare idag, men det blev ingen kommentar då, för jag var tvungen att gå och ta något att äta efter att ha kollat på alla tårtor. Haha!

Postadress Torslanda sa...

Söt, sötare, fågelholk!

Elin Ax sa...

Åhh vilken fin fågelholk!! Puss!

Elin Ax sa...

Håller tummarna att du vinner!

Emelie sa...

Vilken söt holk!!!!!!
Tack rara för tipset.
Jag vet att du fick mycket hjälp hos amningshjälpen/gruppen och det lönade ju sig i längden ;-). Eftersom det gick så himla katastrofalt sist så är jag så tveksamt inställd till det öht men jag kommer kanske på andra tankar och jag ska verkligen utnyttja dem för hjälp och rådgivning i så fall.
Ja du, h*n kommer nog förr eller senare, synd bara att man inte kan boka in ett datum så man vet, *haha*
Ha en fin helg!!
KRAM!!

Anna sa...

GUD va du är duktig och händig! Kan jag få lite?? ;)

Pysselmajorna sa...

Jättefin!!! Den fågeln som får bo där e hur lyckosam som helst :)

Carin sa...

Jättefin! Hoppas att du vinner!!

Fröken Prickig sa...

Men dra mig baklänges! Den var ju superfin den med! Vad duktig och inspirerande din blogg är. På återseende:)