Sidor

onsdag 29 september 2010

Fel blev rätt

Om man ligger sömnlös på nätterna pga färgångest i dotterns rum så kanske det är dags att börja jobba igen? Det tycker iaf sambon ;-) Undrar om han kommer att ha samma dilemman som jag när han tar över föräldraledigheten snart?

Hur som helst, plötsligt föll allt på plats, det är inte färgen det är fel på, det är pippifåglarna. De är för skrikigt rosa och passar inte in i rummet. "Fåglarna är borta" konstaterade storasyster, men tillbaks är sinnesron hos undertecknad :-)

En blekgrön matta fick flytta in i rummet. Det blir kanske en rosa (lite högre) stol till skrivbordet som just pågår förvandlingen från ek till vitt. Nu till nästa stora världsproblem. Ska fröken ha en stringhylla eller två enkla hyllplan ovanför skrivbordet? Tavellister på den turkosa fondväggen? Eller ska hon ha ett enkelt hyllplan på fondväggen? Kanske bara några vita fluffiga moln på väggen? Blir nog inte någon sömn inatt heller..

4 kommentarer:

Stina Glaas sa...

Helt rätt! Det var fåglarnas fel! :-D Mycket enhetligare med färgerna nu.

Hur gick det med nattsömnen? Och kom du fram till något? :-)

Fröken Prickig sa...

Synd, för fåglarna var ju jättefina!

Postadress Torslanda sa...

Åh känner igen det där med sömnslösheten. Många gånger kommer de bra idéerna då.

Charlotta sa...

Ha, ha, ha...jag är precis likadan. Kan ligga och fundera kring inredningsprojekt/renoveringar medan mannen snarkar bredvid i sängen. Men ofta kommer jag på en massa smarta grejer så jag tycker att det är toppen att "sängälta"
;-)