Sidor

lördag 25 september 2010

Liten gipshand

Lillskruttans hand. Sött!

I veckan när jag och lillasyster var på lunch- och lekdate hade fantastiska L förberett ett pyssel. Båda småsyskonens 11-månaderstassar trycktes ner i trolldeg och förevigades med gipsavgjutning. Vi fick göra om det några gånger eftersom lillebror O inte ville trycka ner handen alls, och lillasyster T helst ville gräva ner fingrarna i degen :-) När gipset torkat sprayade jag det med vit sprayfärg.

1 kommentar:

Stina Glaas sa...

Hamstern ha redan två sådana plåtburkar i sin ägo. Hehe! Tyckte att jag kunde ta hand om den tredje också. ;-) De är mycket bra till kakor och till att gömma godis för mig själv så att jag inte går och småäter när det inte är lördag. ;-) Dessutom, som en bonus, låg det en guldig gammal burk inuti denna. :-D