Sidor

fredag 10 september 2010

Pysseldag

Panduro, världens roligaste butik, har mycket kul att pyssla med både för stor och liten. Teatermasker i olika former finns att köpa för en billig peng. Jättekul för småtroll att färglägga och sedan klä ut sig med :-)


Jag tycker det är så kul att så många hänger med och kikar in på min blogg, trots att jag är ganska långsam och oregelbunden i mina uppdateringar. Tack också alla söta för kommentarer och utmärkelser, jag blir verkligen jätteglad för varje sak ni skriver!

3 kommentarer:

Cissi sa...

Just ja, maskerna. Sådana hade jag tänkt beställa senast men glömde sen bort det. Men å andra sidan ska jag nog göra en beställning snart igen. Det är tyvärr aningen för långt in till butiken i Stockholm.

Jag tycker jättemycket om din blogg och vill pyssla så mycket mer än vad jag gör. Men tyvärr så prioriteras annat mer. Men lite pyssel med Ludden hinner jag med. Jag köpte några kartonger och barnpärlor senast och har även köpt lite servetter att pryda kartongerna med (decopage). Ludden ska få fixa en kartong själv. Frågan är bara när...

Therese sa...

Jag håller verkligen med, Panduro måste vara en av världens bästa affärer! Finns så mycket att hitta på där.

Tack så mycket för alla fina ord, du har också en väldigt fin blogg som jag kikar in till ofta :)
Den där första hjälpen lådan har jag köpt på någon av alla de webbutikerna med typ chabby chic inredning...kommer tyvärr inte ihåg vilken :( Men jag har sett den på några butiekr på nätet, så om jag hittar den så säger jag till.

ha en trevlig lördag!

pysseliten sa...

Ja panduro har en hel del kul att pysssla med . Fin din pysselhörna är .Skrivbordet är ju dö fint .