Sidor

söndag 5 september 2010

Pysselhörna del 1 - skrivbord

Nu är ett skrivbord inköpt och idag har jag inhandlat material till vägghyllor och ikväll ska jag börja måla skåpet (om jag hinner, ska först måla om i lillasysters rum) och åååh jag är alldeles till mig!! Snart är min egna lilla hörna klar och det kommer bli så fint och det är ruskigt frustrerande att det inte redan är klart alldeles just precis nu! ;-)

Nästa helg hoppas jag dessutom kunna fixa till en egen arbetshörna ute i förrådet där man kan såga, spika, måla och fixa. Jippie!

9 kommentarer:

Pysselmajorna sa...

Ett sånt skrivbord vill jag me ha. Jättefint, din hörna kommer bli superfinn!
Tack för dina kommentarer och jag tycker verkligen du ska testa göra örhängena det e jättelätt och du får gärna fråga om du undrar något:)

Stina Glaas sa...

visst är det kul att fixa hemma! Vi var till IKEA i helgen och skulle köpa skrivbord till "datarummet", som mer ser ut som pappersinsamling/legorum. ;-) Och jag var SÅ inställd på att fixa, men sen blev det inte så, och det kändes... blä! Haha!!

Ditt lilla hörn ser ut att bli jättefint! Jag bloggade om en giveaway idag där man kan få en blog makeover, men jag skulle behöva vinna en pysselrumsmakeover. Haha!!

Om du vill vara med på pysselstafetten men inte riktigt vet vad du vill göra kan du kanske bestämma typ av pyssel (papper, sytt, virkat osv) och sen kan du få ett datum i senare halvan, så får du lite mer tid. :-) Jag behöver mest veta typ av pyssel, så attjag inte planerar in tex fyra syprojekt efter varandra. Det blir roligare med lite variation. :-)

Vi hörs! :-)
S

Stina Glaas sa...

Jo just det! Jag behöver en mailadress till dig också. Antingen mailar du mig, eller så lämnar du den i en kommentar (som jag inte publicerar). :-)

Therese sa...

Så jobbigt att man alltid ska va så där otålig...!
Jättefint verkligen! Superfina burkar, passar väldigt bra tillsammans.

Carin sa...

Åh, sicket fint skrivbord :) Jag var själv och handlade massa tyg igår. Dax att byta kuddfodral nu igen, he he ;) Dyrt blev det så jag hoppas att jag blir nöjd och kan leva med dessa mer en några månader iaf, hi hi ;)

Kram o lycka till med pysselhörnan!

Carin sa...

Åh, sicket fint skrivbord :) Jag var själv och handlade massa tyg igår. Dax att byta kuddfodral nu igen, he he ;) Dyrt blev det så jag hoppas att jag blir nöjd och kan leva med dessa mer en några månader iaf, hi hi ;)

Kram o lycka till med pysselhörnan!

Jenny Bergvall sa...

Hej
Vilken fin blogg du har. GILLAR! Hit kommer jag snart igen, för du åkte upp på min blogglista direkt ;)
Ang. din fråga om skrivbordsunderlägg; Det är en bordstablett i tyg från indiska som jag bara lagt på skrivbordet tillfälligt. Inge särskillt bra att ha som skydd tyvärr. Funderar själv på att köpa genomskinlig plastdu på metervara till mitt bord. Och bara lägga över med liiiiite överhäng. Det skyddar samtidigt som det knappt syns ;-)

Jenny Bergvall sa...

By the way ;-)
Vart har du köpt skrivbordet. Min granne på landet är ute efter ett liknande.
Jätte fint blev det i alla fall. Och jag är bara sååå avis på dom fina burkarna!! ;)

Therese sa...

Hej!
Inlägget har jag redan kommenterat en gång, men kom bar aförbi för att säga att du har en grej att hämta hos mig :)