Sidor

tisdag 14 september 2010

Små lätta moln...

Lillasysters rum börjar bli klart. Tanken är att det ska vara helt klart när hon snart fyller ett år. Inte för att hon kommer sova där ändå, men tja, det känns ändå kul att göra klart det :-) Hon har fått en stor ljusgrön mysig matta att leka på och krokodiler i sängen som kan äta upp nattmonster. Efter mycket funderande blev det en Hemnes dagbädd som säng. Den har stora lådor som rymmer massa roliga leksaker och kan dras ut till en 1,60-säng för eventuella gäster.

Och så blev det små söta moln på väggen, inspirerad av Pink Friday. Superkul att gå loss med penseln på väggen, de andra rummen i huset får nog akta sig för mig nu.. Då är det bara ett litet bord och lapptäcke kvar då. Det sistnämnda kommer dock att dröja..

9 kommentarer:

Jenny Bergvall sa...

Jätte fint!
Sånna moln har jag också funderingar på att göra i lillebrors rum när det är dags att fixa det. Har PF's bild nersparad i inspirationsmappen ;)

Jo sa...

Men så sött! :D

Postadress Torslanda sa...

Så fint! Jag målade också moln i min dotters rum , i sommarhuset i somras. Hon blev sååå glad för dem.

Lisa sa...

Så fint!! Det ser ut som att Nasse och kompisarna är ute och flyger. Och så bra att det äntligen blev en Hemnes ;-). Kram och tack för idag!

Pysselmajorna sa...

Det var jätte fint.
Hon kommer nog tycka om att sova där inne:)

Anonym sa...

Åh, vad fint! Längtar tills jag får möjlighet att inreda barnrum- men först måste huset byggas ut :).

Slow-Eva sa...

Den är väldigt praktisk den där sängen!
Roligt att våga måla på väggen!

Stina Glaas sa...

Precis sådär ville jag göra i Fröken Lökens rum!! Men vi fick kompromissa. JAg ville måla rosa, hon ville ha grönt (eller svart som sagt). Det blev blått. :-D (Passa ju bra med moln också. :-D)

Carin sa...

Åhhh så fint lillasysters rum blev! Om inte hon trivs så kanske jag flyttar in ;)