Sidor

måndag 11 oktober 2010

Grått är flått

Barnrummen är så gott som klara (för den här gången ;-)), nu är det dags för kök och hall att få sig en omgång.


Inte allt i det här hemmet blir färgglatt när jag varit i närheten med färgburken. Ibland vill man tona ner det. Som den röda blanka lampan jag fick av svärfar för två år sen. I början älskade jag färgen, men nu känns den inte rätt längre. Däremot tycker jag om formen på den och efter ett lager med matt grå sprayfärg är jag nyförälskad :-)

9 kommentarer:

Jenny Bergvall sa...

Åh den som var så härligt RÖD. Hm.. ja ja, smaken är som baken. Jag hade gjort tvärtom jag ;-) Gått från grått till rött

Stina Glaas sa...

Håller med Jenny. Men ännu mer undrar jag varför den inte fick vita prickar? Den har ju en sån perfekt svampform. :-D För ni är väl en liten familj skogstomtar som bor bland flugsvampar?? Men duttar du lite grönt på kan det se ut som en gammal sten. ;-)

Lotten sa...

JAg håller med ovanstående - den var ju underbart röd ju!

Malin på pastill.nu sa...

Men åååh ni fattar ju ingenting, den är ju skitsnygg som grå ju ;-) Jag får flirta med alla vita-hem-villor-shabby-bloggar, DOM kommer förstå :-D Nädå, den var jättefin som röd också, (skulle nog passat bra i lillasysters rum), men nu blåser förändringarnas vindar i fröken pyssels kök ;-)

Malin sa...

Rött är snyggt och lyser upp, men förstår att man tröttnar efter några år.
Men den lampan kan ju ändra färg efter behag eller årstid, bara att måla ju :)

Malin på pastill.nu sa...

Malin: Ja precis, det är perfekt att kunna byta färg, är så nöjd med att det blev så fin yta när man sprayade!

Stina: Ja du skulle bara se vilken trollfamilj vi är :-D

Stina Glaas sa...

Nä, inte troll, mer som tomtarna i Trolltyg i Tomteskogen. Små och söta. :-D

Sanna sa...

Vad har du använt för sprayfärg? Jag letar efter en matt grå precis som på bilden, men de jag hittar är glansiga. Tack för hjälpen! & ursnygg lampa!
/Sanna

Malin på pastill.nu sa...

Sanna: den är från Clas Ohlsson