Sidor

måndag 11 oktober 2010

Rosa radio och gullig utmärkelse

Idag har en liten radio som stått i köket bytt kläder från brunt till rosa och flyttat upp i storasysters rum. Kan verkligen rekommendera det, hon tycker det är fantastiskt kul att kunna spela musik i sitt eget rum :-)


Och så har jag fått en jättefin utmärkelse av Petra (spana in hennes underbart kreativa blogg!). Tack snälla du, jag blir jätteglad! Jag är världens veligaste människa och klarar inte av att välja ut sju andra fina bloggar som jag ska skicka nomineringen vidare till, alla ni som följer mig har ju helt fantastiskt härliga och fantasifulla bloggar och är värda utmärkelsen! Men om någon vill läsa sju meningslösa fakta om mig så kan ni kika här ;-)

1 kommentar:

Stina Glaas sa...

Men, så kan man väl inte göra - länka till gamla fakta! ;-) Vi vill ju veta MER!!! :-D Haha!!
Kram!