Sidor

fredag 29 oktober 2010

Smyckesverkstad

Efter tips beställde jag lite smyckesdelar från Tinaglitter. Det är första gången jag beställer sånt här så jag vet ju inte hur det brukar levereras, men jag tycker det var väldigt gulligt med påsen de kom i och extra trevligt med ett personligt meddelande med tips :-)


Fyra små delar hopsatta på rad och vips har man ett finfint örhänge. Snabbaste och enklaste pysslet på länge.

10 kommentarer:

Petra / Popetotrora sa...

Tjusigt! :-)

.................... sa...

Åh inget är väl så kul som att få små pysselpaket på posten, om de dessutom är fint förpackade så är det ju bara bonus =)
Det här med image transfer är en ganska rolig och enkel teknik, man skriver ut ett motiv på en vanlig skrivare. Klipp ut motviet du vill föra över, måla över det med lack/lim medium (samma som till decoupage) finns på tex Panduro, tryck pappret med motivet nedåt föremålet (canvas, ask, osv) det ska fastna på. Låt det torka över natten, spraya sedan rejält med vatten och börja gnugga bort pappret, tills allt det vita är borta och bara trycket sitter kvar.
Det var himla roligt och lättare än jag trodde, visst man kunde limmat på hela pappret och bara lackat över men då ser man ju kanterna på pappret, nu ser det ju verkligen ut som ett tryck. Blir det lite småmissar så ser det bara charmigt ut. Hoppas du fick ut något av min förklaring, gå in på Youtube och sök på Image transfer så finns det massor av bra klipp på hur man gör.
Panduro har en billigare lack som inte är så dyr men jag tycker den blir lite blank, däremot är deras Medium Gloss från Pebeo superbra den blir inte blank den syns knappt, och den limmar och lackar jag allt med på mina mixed mediamålningar. Ha det gott =)

Emelie sa...

Så fint!!!
Brukar också beställa där, inte många som packeterar det man beställer så fint ;-)
Kram!!

Kiiromi sa...

Vad fint och kul med en härlig förpackning! Lillan blir 8 månader nu, fort går det!

/Mia :)

milly o molly sa...

Vad fint, sådant blir man alltid lite extra glad av. Jag beställde en sak från Tyskland i veckan och när den kom igår fanns där en liten lapp och en liten kaka tillsammans med varan, det blev jag glad av. Det där lilla extra gör så mycket.

Anna-Karin sa...

Tack för den fina kommentaren =) och dessamma till dig.. jättefin blogg och finsa saker som du pysslar ihop, blev väldigt sugen på värmekaninen =)

Pysselpralinen sa...

Det är underbart att få små paket med Posten. Tradera är därför en trevlig uppfinning. :-)
Ett snyggt örhänge blev det också! Lätta och snabba pyssel är bra att fixa till emellanåt.

skifferhuset sa...

Så snyggt! Läckert örhänge! Kram Iréne

the80sme sa...

Tack söta, och vilket fint örhänge! Snabbpysslat är allt det bästa ;)
Förresten, oj vad jag ser fram emot att dekorera mitt blivande scraprum med dina vimplar :) ♥
kram!

Elin sa...

Sådana där påsar har jag haft massor Malin! Slängt en del ju:-/
Ska ge dem jag har till dig!