Sidor

måndag 4 oktober 2010

Symaskinsöverdrag

Åh jag är så otroligt glad över min lilla pysselhörna! Det är så mycket lättare att sätta sig ner för att sy när symaskinen alltid står framme. Igår fick maskinen ett prickigt överdrag. Mest för att det är fint och lite för att klåfingerkatterna inte ska pilla på tråden :-)Har förresten upptäckt något farligt. Jag bor typ 3 minuter från tygvaruhuset. Förstå, 750 kvm med tyg!!! :-D Den ligger vägg i vägg med min favoritmåleributik så det är ju ett under att jag inte gått in där tidigare. Gjorde en snabbspaning här om dagen och t.ex fanns de fina molntygerna och Almedahls härliga tyger.

12 kommentarer:

Stina Glaas sa...

Fint!!! :-D Jag blev alldeles glad av bilden. :-) (Jag har funderat på att sy ett överdrag till min symaskin, men den har redan ett praktiskt plast"överdrag", så det har känts liiite onödigt.)

Stina Glaas sa...

Glömde helt att kommentera Tygvaruhuset. Ja, det låter farligt! Fast farligt på ett väldigt, väldigt bra sätt. :-D

ElinA sa...

Vilket fint prickigt symaskinskydd!
Ojoj, nu kan du shoppa tyger Malin! Härligt, härligt men farligt, farligt eller nåt.

Pysselmajorna sa...

Jättefint överdrag, jag önskar jag kunde ha min symaskin framme alltid. :)

Pysselmajorna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Sandra | Inspirera Mera sa...

Vilket fint symaskinsöverdrag du har gjort!

Svar:
Jajamen det är en bengal. Vad roligt att du har två. Visst är de härliga? :)

Jo sa...

Bra idé! Det blev ju finfint dessutom!
Jag borde göra ett, jag också. Förra veckan hade lilla Oscar röjt järnet med overlocktrådarna.... :/

Postadress Torslanda sa...

Vilken vitamininjektion! Underbart med färg :) Och så fint. Jag har ett gammalt överdrag till min symaskin. Dags att fundera på att sy ett eget.

Sanna sa...

Oj himmel det låter farligt nära himmelriket..inte skulle jag kunna låta bli att förköpa mig..! =) hihi..

Överdraget är superfint! <3

Kraaaam
Sanna

Malin på pastill.nu sa...

Tack tjejer :-)

Stina: Ehm.. harkel... ja ett sådant hade visst jag också, men det var väl ingen som märkte att jag slängde det och sydde ett finare? ;-)

Jo: Sötmissen :-) De är små odågor dock när det kommer till sytrådar ;-)

The pyssler sa...

Läckert! De man får med i plast är ju så fula. Bra tips! =)

Stina Glaas sa...

Kan och kan. Det är klart man kan sy ett i alla fall. Men ser jag på mängden damm som min symaskin står i på golvet OCH på mina listor över pyssel & jobb, då fick det låg prioritet. ;-) Men man kanske kan ha decoupage på, eller fina scrappapper... ;-)