Sidor

tisdag 9 november 2010

Bambi ♥

Jag har provat något väldigt roligt ska ni veta! Jag köpte sådana här papper för ett tag sedan och nu har de haft premiär i vår skrivare. Bambitrycket är från ett gammalt favoritlinne i min garderob. Jag fotade det, fixade lite i photoshop och printade sedan ut det. Sen var det bara att stryka på, lätt som en plätt! (Okejrå, jag erkänner, första gången gick det faktiskt åt skogen och ett lillasysterlinne dog, men sen var det lätt som en plätt :-))


Det blev ett örngott till storasyster, och trots en liten varning från Stina så kunde jag inte låta bli att trycka på en storasystertröja i stretchtyg också, vi får se hur länge det håller :-)


Det finns en risk att jag kommer gå bananas och stryka tryck på alla möjliga saker här hemma, jag ska försöka att hejda mig, men det är såå roligt och det här skapar liksom massa nya möjligheter i pysselverkstan :-)

17 kommentarer:

Stina Glaas sa...

Jag sa även "testa!". ;-)

Kul att se hu det blev! :-)

Sanna sa...

Blev supertufft! =)

SV: Kul att du gillade min kudde! Är supersugen på att göra fler så nu är jag på jakt efter lämpliga broderier.. Erikshjälpen imorgon.. =)

Kraaaaaam
Sanna

Sherlock sa...

Jag vet!! :D Jag har tryckt massa här hemma nu.. Fick sy en pujamas till sonen för att få något mer att trycka på... :D

Slow-Eva sa...

Fint!
när jag har testat blev själva trycket lite gult. Det är inget som du märkt?

Lotten sa...

Åhh vad kul! Jag vill oxå testa.... din Bambi var supersöt!

Postadress Torslanda sa...

Åh vad roligt. Jag har sådana papper hemma men har inte testat. Jag är verkligen imponerad av hur mycket du hinner med. Så fint detta blev :D

Postadress Torslanda sa...

Åh vad roligt. Jag har sådana papper hemma men har inte testat. Jag är verkligen imponerad av hur mycket du hinner med. Så fint detta blev :D

Kiiromi sa...

Åh jättefint, älskar bambis!

/Mia

skifferhuset sa...

Så söta saker! Man blir lätt manisk när något blir bra som man skapar själv, jag vet kan sy hur många kuddfodral som helst när jag börjar! Ha en bra dag! Kram Iréne

Pyssel och Trams sa...

Jag har länge tänkt testa att använda sådana där papper, men det har liksom inte blivit av..
Men nu börjar det definitivt klia i pysselfingrarna, superfint verkligen!

Mvh Anna

Pysselmajorna sa...

Det ser väldans fint ut. hoppas att tröjan håller ett tag det blev ju super fint :)

Therese sa...

haha, skönt att du erkände första misslyckandet tycker jag, hade varit lite för bra annars;)
Duktig du är! Jag har alltid velat göra såna, men aldrig tagit mig för. Går att sälja för dyra pengar på Tradera har jag hört om du vill tjäna dig en slant...!

Kram Therese

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Jättefint blev det! När jag var yngre höll jag på att stryka tryck på allt möjligt men nu var det faktiskt riktigt länge sedan (beror mest på att jag inte haft någon skrivare sedan jag flyttade hemifrån, men nu har jag en igen, så kanske är det dax igen).

Fröken Fräken sa...

Det var även charmant att se hur det såg ut som om den lilla ankan försökte vara lite vänskaplig med Bambi!
Nu får jag verkligen ta och göra verklighet av mina stryka-på-tryck-tankar som jag har haft i evigheter. Ska bara hitta den ultimata bilden...

Tack för dina tankar kring bloggande. Tror att vi delar flera av dem, som att man kan tycka om och inspireras av flera olika personliga stilar, men där alt bara är dyr design inte är så intressant.
Jag får ofta frågor om jag säljer saker som jag pysslat ihop, men jag tycker inte heller att det är något kul att göra massor av samma slag. När jag är klar med ett pyssel så är jag klar. Då vill jag hitta på något annat ju!

Myownhome sa...

Hej!

Tror jag har kikat i din blogg förut men måste säga att jag blev glad att hitta hit igen, så mycket fin inspiration! :)
Och typiskt att jag missade Rosa bandet auktionen!! Får komma ihåg det till nästa år.. :)

Ha det fint!
//Johanna

Cathrin sa...

Men åh vilket superpyssel!!! Håller med, vilka möjligheter. Det rycker och drar i pysseltarmen här nu. Måste kolla upp det där, helt enkelt.

Hawk and Weasel sa...

Fint! LOVA att du berättar hur det går med stretchtrycket!