Sidor

måndag 8 november 2010

Turkost och tungt


Gjorde ett par örhängen som jag tycker mycket om, men de turkosa pärlorna är för tunga för mina öron. Åh så dumt! Vad ska jag göra med pärlorna nu då? Är inte så väldigt "halsbandig" av mig. Eller jo, jag tycker det är fint, men jag vet inte riktigt hur jag ska använda pärlorna på ett halsband för att jag ska tycka att det är fint. Några tips på fina halsband eller andra saker?

11 kommentarer:

Petra / Popetotrora sa...

Jättefina örehängen!! Synd att du inte kan använda dom dock. :-) Men måste du göra något annat av pärlorna, kan inte örhängen bli en fin present/julklapp till någon?

Malin på pastill.nu sa...

Jag tror tyvärr att de är lite för tunga för ganska många öron :-S

Mia sa...

Vilken härlig färg det är på pärlorna synd att inte använda dem. Jag är inte heller så väldigt halsbandig men jag gillar långa halsband med en pärla längst ner. Fru ädel är duktig på sådan halsband. Enkla men ändå jättefina.

Vad duktig du är på att baka tårtor de är verkligen jättefina.

Sanna sa...

Varför inte skapa små julgranshängen eller dylikt utav dom.. =)

Kraaaaam
Sanna

Jenny sa...

Superfina örhängen. Synd att de var för tunga :(

Monkan sa...

Jättesnygga örhängen, fina detaljer och snygg färg men för tunga örhängen, som du säger, det går ju inte, det är nog inte bra varken för örsnibben eller själva hålet. Det kan också bli lite oväntad dramatik... Nåt som hände mig med lite för tunga örhängen var att jag sprang till tåget och då flög ett örhänge iväg! En hjälpsam person såg vart det tog vägen och kunde peka var det låg. Så jag hann med tåget :) Jag har inte slutat springa till tåget efter det... däremot tar jag av mig örhängena först om det är såna med krok :)

Kanske du kan göra om dem till mobilsmycken, eller nyckelknippesmycken?

Vilket oväntat svar om limmet, limstift, det har jag aldrig funderat på att använda till pyssel. Bra tips! Jag var och handlade idag men glömde att kolla efter chokladen, attans.

Lina sa...

Kanske göra ett armband av dem? Förutsätter dock att du har fler än två pärlor... :)

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Jättefina pärlor som blev fina som örhängen... synd att dom är för tunga. Håller med Lina... kan du itne göra ett armband av dom? Kanske kan du kombinera dom snyggt tillsammans med andra pärlor om du inte har fler än två av dessa :)

Malin på pastill.nu sa...

Tack för alla bra förslag! Ska klura igenom dem så får vi se vad det kan tänkas bli :-)

makeupoholic sa...

Gör en litet nätt och fint halsbandsberlock, du kan ju nästan använda hänget så som du gjort det. Så får du två; kan behålla ett och ge bort ett i julklapp! :-)

Pia sa...

Kanske du kan göra bokmärken av dom. Dom blir tyngden i botten av märket och hänger alltså utanför boken. Antagligen lättare att hitta rätt sida än dom tunna sidenbanden som ibland sitter i böcker som bokmärken