Sidor

torsdag 11 november 2010

Ugglor och kollage (och lite fniss)

Det går inte så bra för mig i smyckesverkstan. För små, för stora eller för tunga pärlor med för små och för stora tillbehör. Inser att det är rätt svårt att beställa allt på nätet, men nu vet jag ju vad jag misslyckats med, så nästa beställning blir nog bättre. Två små ugglor har jag i alla fall fått ihop idag. Det var ju bara två delar och inte så mycket som kunde gå fel.


Tips på barnpyssel: Plocka fram tidningar, papper, limstift och sax. Sen är det bara att klippa och klistra! Eller göra som storasyster när hon tröttnade på att klippa själv, beordra sin mamma att klippa ut utvalda saker ;-)

"Hon ska ha glasögonen på näsan, som Prussiluskan"

Och så ett litet fniss :-) Igår skickade jag ett paket till Malin. Idag fick jag ett mail som innehöll följande mening: "hahaha, nu har jag öppnat paketet...haha fin bonusgrej du skickade med ;)" Jag förstod ingenting men misstänkte att jag skickat med något märkligt. Barnmat? Damtussar? Snorpapper? En katt? Nej, det visar sig att det ligger en sån här i paketet. Pinsamt, tänker ni kanske nu, men mest märkligt! Jag har nämligen aldrig någonsin sett en sådan tub! Jag kunde inte för mitt liv begripa hur denna sak hamnat i mitt paket, men tydligen var pappret runt lite trasigt och posten hade satt en gummisnodd runt det, kanske den trillat ner? Sambon tror att någon på posten haft lite roligt, men jag vet inte, kanske är det någon stackars kvinna som sitter med sköra slemhinnor någonstans och inte kan smörja in dem ikväll. Jag får väl vara glad att den hamnade i ett paket till någon jag kände. Vore lite jobbigt om den hamnat i ett paket till någon traderaköpare som trott jag haft en märklig böjelse, att skicka intimsalvor till folk jag inte känner ;-)

Avslutar mitt mastodontinlägg med att berätta att JAG vann tävlingen hos Kiiromi! Jag har aldrig vunnit någonting i hela mitt liv, och så vinner jag ett sådant fint lapptäcke, åh vad glad jag blev! Jippie, det kommer att passa perfekt i lillasysters vagn :-)

14 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Oj, vilken tur att det var en vän som fick paketet ;-)

Och stort Grattis till vinsten! Superfin!

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Haha... vad kul ;) Både det med paketet (fast det kanske inte du tyckte, hihi) och vinsten! :D

Pyssel och Trams sa...

Haha! Vilket konstigt mysterium med tuben!!=D

Ja, vi målade köksluckorna själva...men det tog tid och MÅNGA lager färg eftersom dom var mörkblå innan.. Tur att jag har en snäll pappa som hjälper till!=)

Kan man hitta handtag med exakt samma mått så spar man helt klart väldigt mycket jobb. Men vi gjorde en mall för var skruvhålen skulle placeras, så då gick det faktiskt ganska bra ändå. Men visst, dom gamla hålen ska ju spacklas och slipas och spacklas igen, osv. Så lite tid tar det allt..

Lillstrumpan sa...

Åh, var har du hittat de otroligt söta ugglorna?

Malin sa...

Vilka söta ugglor!
Jag har fortfarande roligt åt tuben ;)

Jo sa...

Haha, vilken bonus-sak! :) Och så förvånad jag hade blivit om någon hade skickat med en sådan i ett paket? :D Tur att det var till någon du kände. Och hur illa hade posten gått åt den andra damens paket, tro?

skifferhuset sa...

Så söta ugglor! Kul med paketet, skrattade så gott!Å så Grattis till vinsten! Ha en skön helg! Kram Iréne

Sanna/Pysselglädje sa...

Hahaha! Jag skrattade så att jag kiknade åt pakethistorien. Söta ugglor och fin vinst!

Hawk and Weasel sa...

Haha! Fantastisk bonus. Hade varit jätteomtänksamt egentligen, ju, kanske bara inte det man ger bort i första hand.

Lisa sa...

Grattis till vinsten, vad kul! Väldigt fint täcke. Ha ha, skrattar också gott åt tubgrejen. Ha en bra helg, kram!

Lillstrumpan sa...

Tack snälla för infon om ugglorna! Det fanns ju hur mycket fint som helst hos Tinaglitter. Har lagt en beställning nu :)

/Ett ugglefreak

makeupoholic sa...

Ugglorna var ju alldeles ljuvliga! Det är fantastiskt kul att göra smycken - nu blev jag nästan lite sugen på att damma av min samling med pärlor och tillbehör...

Therese sa...

Haha, klart att nån haft kul på posten! En vikarie säkert, eller nån som egentligen inte vill jobba där och som hittar på grejer för att få sparken...vad vet jag ;)

elin sa...

Jag garvar ihjäl mig! :)