Sidor

fredag 3 december 2010

Julpyssel och babbel

Här om dagen följde vi med storasysters kompis till Panduro för att köpa julpyssel. Kompisen valde snögubbepyssel, vilket såklart innebar att storasyster också ville ha ett sådant :-)


Lite för svårt för en nästan 4-åring, men med mammas hjälp blev det en snögubbe till slut och jag tycker hon hade förvånansvärt mycket tålamod ändå. Tre snögubbar kvar att göra. Dom kommer hon nog inte ha lika mycket tålamod med, får spara dem till nästa jul ;-)

Att vara köpt eller inte verkar vara ett hett ämne på många bloggar just nu. Min blogg är för liten för att något företag ska ha något intresse för den, men om jag någon gång t.ex skulle få hem något kul i brevlådan så lovar jag att berätta om det. Jag kommer aldrig att skriva något jag inte själv tycker eller står för, rekommenderar jag något företag eller någon produkt är det för att jag helt enkelt har provat och gillat!

Min blogg och mitt pyssel är min hobby, mitt sätt att glömma tiden en liten stund. Skulle jag känna press att pyssla, skriva inlägg och få många läsare så skulle den tappa sin mening för mig. Jag tycker det är jätteroligt att ni kikar in här och läser och blir verkligen otroligt glad för fina kommentarer och för att jag kan inspirera andra och inte minst för de fina kontakter jag skapat. Det är jätteroligt, men det får aldrig bli viktigt, då är det ingen avkopplande hobby längre :-)

5 kommentarer:

Petra / Popetotrora sa...

Söt tomte!!

Och kloka ord! Det är en ständigt pågående dabatt men just nu hetare än vanligt det här med att "vara köpt" och skriva om olika företag.
Men jag känner precis som du, skriver jag om något så är det ju för att jag vill tipsa alla er andra pysslare där ute om något bra. Och det gör jag gärna, utan att få betalt eller få produkter. Däremot att tipsa om något jag egentligen inte tycker är bra, för att få saker känns ju fel och dumt. Och dessutom taskigt mot dom som läser och tar tipset på allvar.

Ha en härlig söndag!

Lotten sa...

Snögubbe-tomten var ursöt! Duktigt pysslat av tjejen din ;-)

Jag håller med dig fullständigt i det du skriver om att vara köpt. Min blogg är en hobby för mig och inget jag vill ha varken reklam i eller att jag skall skriva om något jag inte brinner för....
Jag fick faktiskt ett mail i veckan om just det här. En snubbe som ville att jag skulle skriva om hans produkter så skulle jag få någonting i utbyte.... Det gick direkt i papperskorgen...

Kraam Lotten

Malin sa...

Bra inställning!
Och bra tålamod av storasyster!

Vi har inte julpysslat än! Men på fredag kommer det vara sju mammor, sju barn mellan 2-6 år och sju bebisar här och pyssla, så då ska det väl bli lite skapat! :)

Jenny sa...

Bra inställning. Håller helt med dig.

Charlotta sa...

Håller helt med. Nu har ju inte jag någon pysselblogg, men min blogg är också min hobby eftersom jag underhåller skrivandet den vägen och har roligt på vägen.

Söt snögubbe :-)