Sidor

fredag 31 december 2010

Nyårspyssel

Nu är det inte så många timmar kvar på det här året. Det har varit ett väldigt bra och mysigt år med mycket bebisgos, storasysterbus och pyssel. Om en dryg vecka lämnar jag över stafettpinnen till min kära sambo och går tillbaks till jobbet. Det ska bli väldigt trevligt att ha en hemmaman ;-)


Ikväll firar vi in det nya året med en kär familj. Jag har precis gjort små överraskningsburkar och skattkartor till storasystrarna i familjerna. Varje skattkarta består av ett kort med en bild föreställande ett ställe i huset. När de hittar dit finns där ett nytt kort med en ny bild osv osv tills de slutligen hittar sin lilla burk.Jag vill passa på att tacka alla som kikat in här på min blogg under året och stort tack till alla fina kommentarer jag fått, det gör mig så glad och varm i hjärtat. Slutligen vill jag önska er alla ett riktigt riktigt

GOTT NYTT ÅR!

♥♥♥

6 kommentarer:

Anonym sa...

~~♥~~Gott nytt år~~♥~~

Sanna sa...

Gullig ide! =)

Gott nytt år! <3

Kraaaaaam
Sanna

Petra / Popetotrora sa...

Vilken rolig aktivitet till tjejerna!
Jag gjorde en skattkarta i julstrumpan i år och det var mäkta populärt! Skattjakt går alltid hem. :-)

God fortsättning på det nya året!

Malin sa...

Gott nytt år!
Läste först att din sambo skulle pyssla och blogga nu istället för dig, hihi.

Roligt med skattjakt!

Postadress Torslanda sa...

Fin idé och tjejerna hade säkert väldigt roligt!
God Fortsättning önskar jag dig idag!

Slow-Eva sa...

Tack själv och gott nytt år!
väldigt rolig storasysterunderhållning. Det ska jag försöka komma ihåg tills lilla L blir äldre.