Sidor

måndag 13 december 2010

Pysseldate

I helgen hade min vän L ordnat "pyssellördag". Fem stycken tjejer som babblade, åt choklad och gjorde julpyssel (i den ordningen). Fantastiskt mysigt initiativ!


Målet var att sy en julstrumpa till storasyster och det lyckades jag med. "Åh, en tomtesko!" sa hon förtjust när hon såg den. Jag antar att det är bäst att sy en till lillasyster också, man märker redan att hon härmar allt storasyster gör och vill ha samma saker som henne. Bara 14 månader, men väldigt mycket vilja i den lilla människan :-)

6 kommentarer:

metamorphosis sa...

Så skönt att du har funnit ett nytt tempo som verkar fungera för dig!

metamorphosis sa...

Äh, nu blev det ju fel kommentar i fel ruta! (hade två uppe parallelt, sorry!)

En pysseldag låter ju helt underbart! :-)
...och det är väl klart att lillasystern också ska få sig en strumpa!

Malin sa...

Söt strumpa!
Härligt med pysseldag!

Klart lillasyster ska ha en egen!

Här slår lillasyster storasyster, om storasyster får en glass, för hon vill också ha....hur hon nu vet att det är nånting gott?

Petra / Popetotrora sa...

Söt strumpa! Och vad mysigt med en pysseldejt!!

Har tittat bakåt på alla dina inlägg som jag missat medan jag varit i solen och oj, vad mycket fint du knåpat med! Jag ÄLSKAR kuddarna med spetsen! Har enkompis som önskat sig enfärgade kuddar i julklapp och jag tyckte det kändes lite trist att bara göra helt enfärgade kuddar, men nu har du gett mig ett utmärkt sätt att liva upp det enfärgade lite! Thanks! :-)

Stina Glaas sa...

Varför bor alla mina pysselvänner minst tio mil bort?? Låter helt underbart trevligt! Och fin tomtesko! :-)
Kram!

Lisa sa...

Jaaaa, vad mysigt det var! Jag vill ha pyssellördag med vänner VARJE lördag (eller varannan då...). Hm, ja, nu gäller det bara att få klart lillskrutts strumpa. Samt uppfylla F:s önskan om en bokstav på sin -han fick ju se kompisarnas strumpor och ville förstås ha lika!