Sidor

onsdag 8 december 2010

Rama in tapeten!

Man ska aldrig säga aldrig, men just nu känns det avlägset att jag skulle tapetsera en fondvägg, det är inte riktigt min grej, men vem vet, jag är ju ganska föränderlig. Däremot älskar jag tapater och de kan ju sitta på väggen även om man ej tapetserar med dem.


Jag har inte riktigt bestämt mig för om den passar tillsammans med våra andra tavlor på tavellisten, får känna in den under några dagar. Tapetprover kan man beställa här för en tjuga (och de första två är dessutom gratis, men det utnyttjade jag för länge sen). Konst behöver inte vara dyrt :-)

6 kommentarer:

AttenKattenNoa sa...

Vilket supertips! Det måste ju provas. Din tavla blev verkligen fin.

skifferhuset sa...

Tack för tipsen från ditt förra inlägg i syrummet, där fick jag många tips till mitt kaos, fast jag vet ju var jag har sakerna, värre när någon frågar efter en sak och jag ska beskriva...... tapet tavlan var så läcker! Ha en fin dag! Kram Iréne

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Vilken häftig tapet! Vilket rum det hade blivit om man tapetserat en hel vägg med den :P

Tapeter är verkligen bra, på alla sätt. Man kan ju använda dom på tusen olika sätt. Ha dom på väggen är ju typ den tråkigaste av alla sätt som finns ;)

Malin sa...

Snyggt! Det är nog lagom med den tapeten i en ram, en hel vägg....eller helt RUM med en massa ansikten... lite iaktagen man skulle känna sig ;)

Gurkiss sa...

Vilken smart ide :)

Coolt blev de också...

Ha de gott.
Kram Gurkiss

Sanna/Pysselglädje sa...

Verkligen jättefint! Har länge tänkt göra något liknande men inte hittat något bra ställe att beställa tapetprover på. Så tack så mycket för tipset!!