Sidor

söndag 23 januari 2011

Söndagsbild vecka 3 | Fabriken

Det är faktiskt lite synd om mig just nu. Min handled är helt paj, för jag vet inte vilken gång i ordningen. Jag vet att det kommer gå över om ett tag, men inte när och just nu har jag så ont att jag bara kan använda en hand.


Fotot ovan är från Vee Speers "The Birthday Party". Nu finns en affisch med den inramad i vårt vardagsrum. Jag älskar den.

Fler söndagsbilder finns som vanligt på Fabriken :-)

3 kommentarer:

Lillstrumpan sa...

Tack! Det är inte alls svårt att virka en matta. Det är bara fasta maskor (det finns en jättebra virkskola på garnstudio.com) och så gäller det bara att öka antalet maskor så att mattan blir platt istället för som en tub.

Okej, då vet jag vad jag ska fylla den kommande kaninen med!

Petra / Popetotrora sa...

Usch då! Hoppas handleden kryar på sig snart!!

Postadress Torslanda sa...

Aj aj, det låter inte alls kul det där med handleden. Hoppas att det släpper snart.

Krukan:::: Det kom med en långbomullstråd. Den har jag dragit upp och ner genom hålen och så har jag planterat kryddan direkt i krukan, utan plastkrukan då, tyckte att det verkade bäst för då kommer den i närmare kontakt med snöret.