Sidor

måndag 14 februari 2011

Nyckelring

Det är inte så ofta jag kommer på något bra att skapa till min sambo, men den här nyckelringen passar honom perfekt. Förutom att han är galen i tecknat så är han nog den lugnaste person som går i ett par skor, det finns verkligen inga bekymmer i hans liv. Det är ju en väldigt bra egenskap, konstigt att den ändå kan driva mig till vansinne ;-)


Bokstäverna har jag hamrat dit med stansar härifrån. Det var lite svårt att veta hur hårt man skulle slå första gången, men som jag skrivit tidigare, snett och vint är ju bara charmigt ;-)

Hoppas ni alla har haft en bra alla hjärtans dag ♥

7 kommentarer:

Petra / Popetotrora sa...

Jättefint hänge!!

Min man är också så där... lugn och obekymrad. Som du dkriver, en jättebra egenskap men ibland blir man galen på det och önskar att han kunde hetsa upp sig i alla fall lite över saker och ting. ;-)

Anonym sa...

O va fint! Kan tänka mig att de var en uppskattad present. Tänk om man kunde vara så lugn och bekymmerslös... Kram

AttenKattenNoa sa...

Ha, den hade varit klockren även till min man... Kanske borde även jag leve lite efter det ibland. Fin är den iaf :-)

Therese sa...

Vilken underbar nyckelring, jösses vad glad han måste bli! Och vad charmig den är när det inte är "rakt och perfekt".

Kram Therese

Anonym sa...

Åhh vad fint !
Vad kan man köpa den fina plattan någonstans ?

Malin på pastill.nu sa...

Tack för fina ord om nyckelringen :-)

Anonym: Just den här har jag köpt på Panduro. Man köper själva brickan för sig och så köper man de andra delarna för sig. Det finns annars mängder med nätbutiker som säljer så kallade "tags" som man kan stansa på. T.ex Pagoni, Tina Glitter mm.

Fröken Fräken sa...

Man skulle satsa på lite stansverktyg, så kanske jag till slut skulle kunna tillverka den rätta nyckelringen. Hittills har jag inte hittat någon jag gillar i affärerna nämligen.

Och -15? Rena vårvärmen ju! Fniss!