Sidor

tisdag 29 mars 2011

Blogghörnan

Den här veckan är temat på fabriken "min blogghörna". Så här ser det oftast ut när jag bloggar. Jag sitter vid köksbordet med en kopp te, eller möjligen i soffan med fötterna på soffbordet.


Ja, det var inte roligare än så alltså, men en alldeles egen skaparhörna har jag faktiskt, se inlägg om den här! Där bloggar jag dock inte, kanske mest för att datorn inte får plats ;-) Jag älskar min lilla pysselvrå, men det lutar åt att jag kommer att göra om där ganska snart. Det verkar nämligen som att storasyster inte längre nöjer sig med att leka bredvid när jag skapar, hon vill sitta med. Ja, och så börjar det faktiskt bli lite trångt. Jag vill INTE visa ett foto på hur det ser ut där just nu ;-) Funderar på att platsbygga ett skrivbord från vägg till vägg och flytta in det gamla fina skrivbordet i sovrummet.

För fler blogghörnor, kika in på Fabriken.

4 kommentarer:

Myownhome sa...

Väldigt fin bild du visar! :)

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Jag tycker det ser himla mysigt ut i din blogghörna :) Ljust och härligt, känns väldigt vårigt.

Ska bli kul att se sen hur det blir i din skaparhörna :)

Unknown sa...

lekkert!

Elsa sa...

Jag håller mig på en basicnivå i pysslande, men vi har ett långt skrivbord i vårt pysselrum där jag och båda barnen kan få plats. det är faktiskt väldigt bra att kunna sitta bredvid varandra och ju större min tjej blir ju bättre går det att göra parallella saker. Så jag rekommenderar ett långt skrivbord/skaparbord. Vi har hyllor ovanför som är bra, men dit når inte barnen.