Sidor

onsdag 23 mars 2011

Flamingokudden - soon (?) to be matchad


Det där lapptäcket jag ska sy till storasyster, som kanske blir klart innan hon flyttar hemifrån, ja efter att jag är klar med lapptäcket till lillasyster eftersom jag redan sytt ett till storasyster.. ja DET lapptäcket, det som inte är klart, eller ens påbörjat, det har nu fått en matchande kudde ;-)

8 kommentarer:

Petra / Popetotrora sa...

Hahaha! Du e rolig du... Kudden va i alla fall grymt härlig! Passar perfekt till lapptäcket. ;-)

Petra / Popetotrora sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
retrostuff sa...

#ler väldigt brett#... fast superfin kudde!

Pysselmajorna sa...

Om denna kudde matchar lapp täcket så tror jag det är ett lapptäcke som är värt att vänta på :)

E.Winberg sa...

Kudden var riktigt snygg! Likaså lapptäcket till storasyster som du redan har sytt ;)

Tack för fin kommentar!

Carin sa...

Härlig! Satt precis och funderade på om man kanske kan få beställa nåt fin fint av dig. Tycker om att ha saker hemma med affektivt värde. Nåt litet. Kanske till min födelsedag, långt dit iofs. Fast vad i så fall? Vill ju ha allt du gör :)

Kram Vännen

Made by Ina sa...

Superfint!
Lägger till dig på min länk lista för du ger mig sååå mycket inspration, och hit vill jag gå in och titta fler gånger ;)

Kram Marina

Sanna/Pysselglädje sa...

Haha! Väldigt tjusig kudde i alla fall!