Sidor

måndag 14 mars 2011

Lillasysterstol

Nu har lillasyster också en alldeles egen stol, målad av hennes pyssliga mormor. Pyssliga mormor hade i sin tur en pysslig pappa. Det ligger nog i generna det där :-)


Ja, och för att inte göra pappa ledsen nu så måste jag ju lägga till att morfarn är rätt pysslig, han med. Med fokus på stora pyssel ;-)


Ps. Se så fint Foreldremanualen skriver om min lilla blogg :-)

12 kommentarer:

Sanna sa...

Supersöt stol och nakenlampan blev kanon! =)

SV: Mmm jag är glad att det redan har vänt för mig och att jag känner mig starkare och starkare för var dag som går..dröjer nog dock innan jag är tillbaka med full styrka..men men..skam den som ger sig.. <3

Kraaaaaam
Sanna

Monkan sa...

Jättesöt stol, vilken proffsig mormor :)

Anonym sa...

jättesöt :)

Unknown sa...

Superhärlig stol i en härlig färg. Jag gillar själva motivet också.

Anonym sa...

Men vilken underbar stol! Färgen, musen.... Så sött! Kram

Kiiromi sa...

Jättefin och gult som jag gillar.

/Mia :)

elin sa...

Superfin! Och gud så gulligt skrivet om din blogg :)

Marie - Systrarna sa...

Så mysigt att få fixa fina barnmöbler, jag blir nog också en pyssligt mormor en vacker dag...

Louise sa...

Vilken fin stol din mamma målat! Och tack för kommentaren på min blogg! Jag tror du kan hinna med en hel del på en fyra timmars keramikkurs. Mitt tips är att låta bli drejningen ;0) om man ite gjort det förrut. Riktigt svårt! Roligare att kavla och då kan man göra en massa roliga saker! Spetsduken du fuderar på kan bli finfina mönster i leran! /Louise

Jo sa...

Oj, så fin! :) Lillasyster är nöjd, kan jag tänka mig!

Lisa sa...

Vad roligt att bli omskriven! Välförtjänt också!

Sanna/Pysselglädje sa...

Vilken duktig mormor!

Så fint skrivet om dig! Håller med bloggerskan om allt!