Sidor

fredag 6 maj 2011

Efterlysning!

För ett "litet tag" sedan påbörjade jag ett trasmatteprojekt. Medan vissa här i bloggvärlden virkar alla möjliga fina saker på löpande band så går det liiiite långsammare för andra ;-)

LänkJust nu står projektet still eftersom jag inte hittar några loppislakan som passar. Jag har till och med börjat leta efter nya lakan, men de är alldeles för starka i färgerna. Någon som har ett gammalt urtvättat underlakan att skänka eller sälja? Gärna pastelligt grönt, rosa, gult, hallonrött eller något annat som kan tänkas passa :-)

edit: Tusen tack snälla söta bloggläsare för hjälp med lakan, jag blir så otroligt glad! Nu har jag fått ihop ett antal lakan (5 stycken för att vara exakt) och jag tror att min matta kommer att vara färdig efter det :-)

15 kommentarer:

Jo sa...

Tyvärr finns det inga pastellakan här :(
Men heja att du ändå har kommit sådär långt. Jag är ännu långsammare än dig när det gäller virka-mattor-projekt!

kollijox sa...

vilka superfina färger, glassigt vackert:)

makeupoholic sa...

Men åååh, jag slängde ju nyligen ett antal gamla underlakan i en (urtvättad) pastellblå nyans - om jag bara vetat!?

Klockarbarn sa...

Kanske. Ska det vara mindre rosa än det du har i mattan nu. Jag tror att jag kan ha nåt mintgrönt men vet inte. måste kolla igenom alla hyllorna. Tar någon dag.

Stina Glaas sa...

Oki, jag leker trädgårdsmästare hos dig om du kommer hit och städar och strukturerar. Deal?? ;-) Haha!

Fina sa...

det ser hur fint som helst ut! fast jag har inga lakan att bidra med :/

Petra / Popetotrora sa...

Läste detta inlägg imorse innan jag åkte till Erikshjälpen så när jag va där köpte jag ett ljusrosa och ett mint/pastellgrönt lakan åt dig. Maila mig din adress så skickar jag dom! petranuhma@gmail.com

E.R.R.Y sa...

Så fint det blir! Och snälla Petra har köpt lakan till dig!! Känns bra, för jag har tyvärr inga att bidra med.

Kram!

Anonym sa...

Oj va fint du gör! jag är inte heller så snabb när jag virkar. Men jag virkar bara små gubbar som egentligen inte tar nån tid... Kram

Malin på pastill.nu sa...

Vilka underbart goa människor ni är, allihopa! Tack för all hjälp! <3

retrostuff sa...

Så fint, och vilket jobb! Inga underlakan här, men kan du inte färga vanliga vita?

Emelie sa...

Åh tack snälla för hjälpen. Dagen efter att jag sytt byxorna hittade jag min fuskoverlocksöm på maskinen så jag har sytt två mössor med den och det gick kanonbra. Jag har elastiska sömmar också (sicksack och raksöm) men hade visst även en fuskoverlock så det var ju bra.
Än en gång tack för hjälpen!!!
Verkar som att du fått tag på lakan, jag har nästan precis rensat lite tyvärr...
Kram Kram!

Therese sa...

Den där matt kommer att bli underbar!!! Hoppas innerligt att du får fatt på mer lakan! Solskenskramar!!!

LILLA MÖBELVERKSTAN sa...

Tack för den fina kommentaren på min blogg! Vilken härlig blogg du har, kommer titta in här fler gånger!

Y sa...

var bor du? jag har 4 gula underlakan jag kan ta med mig till söder i Sthlm