Sidor

torsdag 12 maj 2011

Här trivs jag..

Tisdagstemat på fabriken var "favoritplatsen hemma". Ja nu är det ju inte tisdag idag, men jag har varit lite upptagen med annat (läs: legat över toaletten och kräks, haft feber och sovit). Min favoritplats här hemma är i alla fall min lilla pysselhörna.


Den röda stolen hittade jag på en loppis för ett par veckor sedan. Jag tänkte att lillasyster ska ha den när hon blir så stor att hon får ett skrivbord, men just nu tycker jag den står bra hos mig. Som jag nämnt tidigare har jag en idé om att platsbygga ett skrivbord så att jag och tjejerna kan sitta bredvid varandra och skapa.
Eftersom det är så stökigt i skåp och på hyllor så får det bli några detaljbilder idag. Här finns inspiration och material till en massa pyssel.


Småtjejerna har egna lådor med pysselmaterial, men än så länge roar de sig ganska bra med sitt ritstaffli och magnettavlan jag målat.

14 kommentarer:

Pysselmajorna sa...

Din pysselhörna ser verkligen pysslig och härlig ut :)

Fisan sa...

Åh vad jag också skulle vilja ha en pysselhörna. Jag har mina pysselgrejor i, iof fantastiska förvaringslådor med lock, men i en garderob. Mlåste nog börja lobba för att flytta till något större...

Petra / Popetotrora sa...

Åh, vad jag är avis på din pysselhörna! Ordning och reda och så fint! :-)

Ullis sa...

Så mysigt! Min äldsta dotter(snart 6 år) sa när hon fick se det "Åh, så ska vi också ha det!" Vi har stora planer på att bygga ett pyssel/skapar/arbetsrum där hela familjen ska få plats... Får se om det blir av.
Ha en trevlig kväll!
Ullis

Slow-Eva sa...

Det är verkligen en fin plats så jag förstår att du trivs där!

Sanna sa...

Så himla pyssligt och mysigt.. =)

Kiiromi sa...

Den är så härlig din hörna och vilket superfint täcke du gjort nedan.

/Mia :)

Randiga Tråden sa...

Jag förstår att detta är favoritplatsen.

K. Stamberg sa...

Nämen dra på trissor! Jag har ett likadant skrivbord hemma i mitt kontor/pysselhörna. Dock fortfarande i mörkbrunt.
Har aldrig sett det någon annnanstans, men det kanske är serietillverkat á la IKEA-mängd?

Creative Pink sa...

Jag älskar att se andras pysselhörnor dom är alltid så mysiga och jag vill ha alla, så även din som är superfin. Skrivbordet med sina svarvade ben vill man ju bara ha =)

designofluna sa...

Det ser inspirerande och mysigt ut. Jag förstår att det är en favoritplats. Kram Malin

Villa Viola sa...

Så fint du har det. Och sockerlådor är verkligen praktiska och snygga.

mintekopp sa...

Wow vilken pysselhörna!! Ser riktigt mysig och inbjudande ut.

E.Winberg sa...

Det kan jag förstå! Vad mysigt du har det :)