Sidor

söndag 1 maj 2011

Söndagsbild


En knapp vecka har gått sen jag och storasyster sådde frön, och titta vilka söta små skott! Det är rädisorna som varit snabbast. Salladen sticker också upp men gräslöken och citronmelissen som jag hade som säkra kort, av dem syns minsann inget. Fast vad gör det, när vi kanske får äta rädisor framöver :-)

Hos Fabriken hittar ni fler söndagsbilder.

7 kommentarer:

hönapöna sa...

Härligt...! Jag älskar när det börjar gro lite här och där :-)

Lisa sa...

Härligt! Mysigt att odla med barnen! Gallringsdags nu ser det ut som? Vill höra mer om tjejerna nya sovvanor, kanske ringer någon
dag. Kram!

Emelie sa...

Åh, vad härligt! I år tar jag det lite piano med försådden i och med att vi har en nykomling i familjen. Satsar på lite odling i trädgårdslandet fram i juni istället. Just nu kör jag hårt med nässlor också, i paj, bakverk osv...

Anonym sa...

Oj va fort de går! Jag vill också odla men har inte plats för det. Önskar mig en trädgård där man kan odla och så..... Kram

1975 by Eva sa...

Aha! Så det är alltså rädisor man ska så. Vi hade tänkt försöka med morötter också. :)

Postadress Torslanda sa...

Så härligt när det gror. Det blir så mycket glädje! Här hemma har det varit en liten plantering i fönstret. Snart ute i kryddlådan. Håller tummarna för alla era små frön!
Ha en skön måndagskväll.

Sanna sa...

Mysigt att odla med barnen.. =) <3

SV: Tack och bock från både mig och bloggen.. =)

Kraaaaaam
Sanna