Sidor

söndag 15 maj 2011

Söndagsbild

Energin är, senaste solveckorna till trots, ganska låg just nu. Finns inte så mycket ork till pyssel och därmed bloggande. Idag har jag dock köpt en säck finbetong och jag hoppas på att kunna gjuta finfina krukor framöver. Först måste jag hitta billiga plastbehållare att hälla betongen i, någon som har några tips? Går det att återanvända dem efteråt eller måste man bryta sönder dem för att få loss dem?


Ganska mysigt badrum måste jag säga! Det är storasyster som inrett :-) På Fabriken hittar ni fler söndagsbilder.

13 kommentarer:

Ullis sa...

Ditt dockhus är så ljuvligt vackert! Blir sugen på att göra något liknande.
Ullis

Fiffiga Systrar sa...

å vilket fint badrum! vore jag docka skulle jag vara mer än nöjd!

24seven by [bo:bakk] sa...

Hej! Vilken fin blogg du har. Jag hittade hit via söndagsbilden på Fabriken. Jag ääälskar äppeltapeten! Sån skulle jag vilja ha nånstans här hemma. :)

Tips: Vill du ha ganska stora krukor kan du köra plastkorgar på Rusta för 49 kr (tror jag). Kör 2 i olika storlekar och sätt fast korkar i botten emd dubbelhäftande tejp för avrinning. De kan återanvändas många gånger. :)

Mvh//Helena

Denice sa...

Det beror ju på hur stora grejer du vill göra. Jag har bland annat köpt hinkar på ica maxi för en tia och använt gamla yoghurthinkar. Jag har fått ut grejerna utan att ta sönder formen, men vi penslade med matolja innan vi hällde i betongen.

A Cup Of Emilia sa...

Vilket jättefint badrum :) Man kanske inte behöver quilta ett överkast om man bara ska ha det på sängen? Låter svårt att göra det :) Tygerna kommer ifrån USA. Jag tycker det är jättesvårt att hitta fina retro tyger. Har du någon sida du beställer ifrån här i Sverige?

Kramar från Emilia

Ragnhild - Kunsten å elske sa...

Så flott baderom! ;) Jeg har et par dukkehus stående på mine foreldres loft, som nok ikke blir tatt frem igjen før jeg evt får noen søte barnebarn. Mine gutter er ikke så veldig interessert i slikt. ;)

Takk for koselig kommentar i bloggen min. Ja, her er det nesten sommer allerede. Vi har hatt opp mot 26 grader store deler av april, og skinnende sol og varmt til langt på kveld. =) Deilig!

metamorphosis sa...

För billiga plastkärl skulle jag tipsa att du kontaktar ngt storkök. Gissar att de kan ha sånna stor hinkar som sylt och annat kommer i till övers titt som tätt! :)

(är också grymt sugen på att prova att gjuta... det blir ju så snyggt och stilrent!)

Elin A sa...

Fiiint!!! :)

Postadress Torslanda sa...

Du kan återanvända det de formar du gjuter i, fast de blir lite smutsiga. Använd matolja. Och kolla gratisformar här och där beroende på hur stora du vill ha. Målarburkar som ytterkärl och kanske en mindre sandlådehink eller yoghurthink till innerform? Jag ska ta fram dem som jag gjorde i höstas.

Pysselpralinen sa...

Ja det håller jag sannerligen med om, tänk en rosa fluffig lampa med volang i badrummet...mmmm...då skulle jag kunna flytta in min pysselhörna dit!
Jag känner lite som du kanske, just nu finns det mer vilja än ork att blogga och pyssla vilt. Men då får man passa på att ladda energi:-)

Stina Glaas sa...

Ja, vart tar oken vägen liksom?? Är det inte nu när ljuset kommer som man ska vara sitt piggaste, gladaste och (givetvis) snyggaste jag?? Men man går kanske fortfarande på "vinterenergin"...

Jag ska nog också leka lite med betong i vår. Och gips! Det testade jag inte förra året. Bra att jag kom på det. (Börjar bli dags att skriva en Lista... ;-) )

Kram!! :-)

Postadress Torslanda sa...

Panduro har kulor i 30 och 100 liters förpackningar. Jag har köpt 100 liter ....tror att det kommer att bli lite över ...men 30 kändes lite lite.

Petronella sa...

Åh! Jag älskar ju allt som är litet :) //Petronella