Sidor

lördag 25 juni 2011

Midsommar

Igår var det midsommar och den firade vi här hemma tillsammans med en kär familj. Jag är inte så mycket för traditioner, men vissa saker är mysiga att ta med sig från barndomen, som att plocka ängsblommor och binda en krans. Och äta jordgubbar såklart, med glass i stora lass. Det är sådant jag vill göra på min midsommar.

Jag hoppas ni också haft just en sådan midsommar ni tycker bäst om :-)

3 kommentarer:

Ullis sa...

kransar av vildblommor är de vackraste...
Ha det bra!
Ullis

Kiiromi sa...

Härliga sommarbilder,ser ut att ha varit en härloig midsommar.

/Mia :)

Anonym sa...

Vilken fin midsommarkrans.
SV: För att se de andra inläggen så trycker du på pilen som ligger bredvid texten, antingen fram eller tillbaka. Vet att designen inte är så användarvänlig, jag tror jag byter när jag hittat en bättre design. :)