Sidor

onsdag 29 juni 2011

Tankar

Ibland blir det inget pyssel gjort. Fast man kanske skulle behöva det som allra bäst just då. För att skingra tankarna på stora och läskiga, men också bra beslut. Men tankarna tar så mycket energi att det inte finns något kvar. Så kan det vara ibland.
Nu är det inte mycket tid kvar till min utlottning. Vad roligt att så många har velat vara med, det gör mig alldeles glad. Ja det skingrade faktiskt tankarna en liten stund just nu precis :-)

6 kommentarer:

Julia sa...

Ibland är man inne i en period och tänker mycket. Hoppas allt är bra med dig! :)

E.Winberg sa...

Ja, visst är det så ibland. Känner pyssel-suget hela tiden men har inte hittat energin riktig än. Men det kommer :)

Ullis sa...

Förstår dig precis! Jaf vet att jag mår som bäst när jag målar, pysslar och bakar, men det är när jag mår som sämst som jag inte orkar ta tag i just de sakerna.
Ha det bra!
Kram Ullis

Malin sa...

Hoppas att du kan skingra tankarna och koppla av istället!

Sanna sa...

Hoppas du snart kommer tillbaka med ny energi gumman.. <3

SV: Ja jag trivs kanon i min lilla atelje! =) <3

Sommarvarma kramar
Sanna

Pysselpralinen sa...

Ibland behöver man den där tänkartiden, då finns det inte utrymme för annat kreativt skapande. Men det är ju så värdefullt att få tänka igenom de där stora viktiga grejerna som sker i livet. Pysseltiden kommer ju igen.:-)