Sidor

tisdag 12 juli 2011

Semesterlunk

En dryg veckas semester har gått och jag har njutit som attan. Badat, solat och lekt. Hängt med vänner och familj. Haft en barnfri dag i storstan med mannen (som inte är min man, men en man är han, alltså är han min man ;-)). Ätit goda somriga sallader och grillat massvis med grönsaker (speciellt sparris). Men mest har jag faktiskt gjort precis ingenting.

Prognosen säger att det ska bli mulet och regnigt i slutet av veckan. Då kanske jag syr något. Här om dagen plockade jag fram tunikan jag sydde till storasyster för länge sedan. Den passar nu fint som klänning till micromänniskan i familjen. Jag kanske ska sy en klänning, eller en tunika som sen blir till klänning.

6 kommentarer:

HannasHörna sa...

Vilken liten sötis! Ja vår vovve är en riktig fining! Jag är så sugen på att sy till min lilla. Vi får se ikväll:) kram kram

Fjällsnipans Alster sa...

Super söt klänning/tunika.. Såg inte så hemskt svår ut att sy heller, är lite sysugen jag me.. Skulle vilja testa mig på en lite klänning även om jag inte har en liten prinsessa att sätta den på :) Men min lilla kille kanske ställer upp som modell??? hehe.
Ha en bra dag! / Sofia

Sanna sa...

Tunikan/klänningen är supersöt och sommrig! =)

SV: Ja jag hoppas att det planerade park kalaset blir lyckat.. =)

Kraaaaam
Sanna

Amanda sa...

Sicket fin fint mästerverk. Hoppas du får en fortsatt fin fin semester ;)

Anonym sa...

Återigen lyckas du få mig att vilja stanna hemma från jobbet och skapa :) otroligt vacker klänning. Fortsätt sprid inspiration

Julia sa...

TACK! Jag blir jätteglad att du vill se mer av min blogg :)
Gullig tunika/klänning. Är smått kär i tyget :)