Sidor

torsdag 25 augusti 2011

EFIT - utmaning!

Vad roligt att ni gillade mitt EFIT. Här blir det inte mycket pyssel gjort just nu, så vi kör en EFIT-utmaning istället! Jag ser att Petra redan gjort det, roligt! Så kom igen nu och visa mig hur era dagar ser ut :-) Man måste såklart inte fota varje timme, men det är roligt att få följa med er lite i vardagen. Skriv en kommentar så länkar jag till ert EFIT-inlägg nedan :-)

Pastill
Popetotrora
Tekri
Livet enligt Fisan
HönaPöna
Tedags hos Tant Ninette
Ellens mammis
madebylullsan
Kinaina

16 kommentarer:

Sara Serey Larsson sa...

Åh vad roligt :) Detta ska jag göra i morgon :)

Louise sa...

Det här verkade roligt!!! Jag tror jag gör ett försök imorgon jag med!! /Louise

Mia sa...

Vilken rolig ide.Känns som det får vänta tills barnen är inskolade annars glömmer jag nog bort att fota varje timme.
Var har du hittat den söta robottesilen?

Tekri sa...

mitt bidrag ligger uppe nu!!...:D

Tekri sa...

haha förstår att ni undrar va de va för lunch...:D de blev grahamsgröt men ja min nöt tog kort på bara mjölken :P...

Unknown sa...

Hei, så gøy, dette skal jeg også forsøke meg på. Kjempefin blogg du har. jeg legger meg til som følger hos deg jeg;) Gleder meg til å lese mere inne hos deg. Ha en god helg, hilsen Wilhelmines blogg i Norge

Fisan sa...

Tjohoo!

Utmaningen är antagen!

hönapöna sa...

rolig utmaning...! Mitt bidrag ligger också uppe nu! Ha en skön helg!

Ninette sa...

Sånt är skoj! Har lagt upp ett inlägg på min blogg :)

Anonym sa...

Va söt du är som har letat efter min blogg. Det värmde att höra. Välkommen tillbaka. Kram

g u r o sa...

Så gøy det var at du likte det eg har laga! :) Og ja, eg har brukt 105mm objektiv til vårt Nikonkamera. Trur nesten det er min favoritt! :) -men jammen hadde det vore gøy å kunne utnytte både kamera og dei ulike objektiva betre!

Går med tankar om eit EFIT-innlegg på bloggen min. Eg vart så inspirert då ditt dukka opp! Skal gi beskjed når eg har det klart! ;)

Ønskar deg og dine ein strålande søndag!

Kristina sa...

Kom in på din blogg genom en vän, kan man fortfarande vara med? :) skulle vara roligt att testa imorgon!

Lev Vackert sa...

Lev Vackert Butiken (www.levvackert.blogspot.com) kommer varje adventshelg i dec anordna stor julmarknad, nu söker vi hantverkare som vill sälja sina alster, boka en helg, några dagar maila vitromantik@gmail.com Det kommer bli en magisk jul hos oss! Missa ej! Det finns en stor camping och ett stort vandrar hem 100 meter från huset så bra övernattningsmöjligheter finns!! KRAM Petra Eriksson o Ingela Broling

Linda sa...

Nu har jag oxå gjort det, lite trixigt men jättekul! Tack för idén.

Louise sa...

Nu har jag fått tummen ur och publicerat min EFIT. Inte helt enkelt, glömde helt bort mig i fredags och fick börja om igår!! Tack för idén!! /Louise

Kristina sa...

Så där ja! Nu fick jag äntligen till ett inlägg med foton, lite fusk kanske, som du kan läsa där :) Men ett inlägg är det allt. Det var kul! Fler såna :)