Sidor

torsdag 4 augusti 2011

Skaparlust

Här hemma blåser förändringarnas vindar. Inte i klass med att byta jobb eller bostad eller så, men alla kan ju inte ta dom där jättestegen. Jag har i alla fall bytt nyckelring, igen!

Det ska erkännas att det tog emot att borra ner en skruv i ryggen på det söta rådjurskidet, men vill man ha ett fint nyckelsmycke får plastleksaken lida pin.

Jag tror pyssel-lusten har kommit tillbaks. Kanske är det så att just nyckelringar är pillret för att återfå skaparglädjen?

12 kommentarer:

Jenny Bergvall sa...

Så söt!!

Ullis sa...

kul idé! Men jag hade nog också haft lite svårt att borra i en sådan sötnos...
Ha det bra!

Lilladockan sa...

När jag såg bilden så tänkte jag genast "gud, vilken smart idé!". Förstod på en gång att du hade pysslat ihop den själv. Blev hur fint som helst (jag är dock inte förvånad, verkar bli så när du tar dig an något nytt pyssel) :) Om jag någon gång snubblar över sådana där söta djur för en billig peng på loppis så vet jag precis vad jag ska göra :) Minns inte om jag har sagt det tidigare, men tack för att du inspirerar!

Tack för dina fina kommentarer förresten, blev så glad när jag såg dem ♥

Sanna sa...

Supersöt!! =)

SV: Kan "trösta" dig med att du inte är ensam, tog flera år innan jag fick tummen ur och skapade mitt betong rabarbersblad.. =) hihi..

Kraaaaaam
Sanna

Rebeccas DIY sa...

Fina nyckelringar och vilken underbart söt kockmössa!

Fröken Pimpinett sa...

Jättesöt! Men jag fötstår att det kändes grymt att sticka ner en skruv i ryggen på lilla djuret..

Titti sa...

Supersöt, och vilken bra idé!

Pysselmajorna sa...

Vilken liten söting. Klart värt att borra i för att ha den i nyckelknippan:)

Tack för de fina kommentarerna på min blogg :)

Louise sa...

Ibland är en ny nyckelring förändring nog :0) Gillade verkligen den söta lilla bambi och hade lått kunnat ha sällskap av den i fickorna varje dag! Blev så väldigt glad när jag tittade till min blogg och såg dina fina kommentarer; TACK så väldigt mycket!! /Louise

Malin sa...

Ibland återkommer lusten att skapa om man gör nånting nytt, nåt man aldrig har provat förut.
Söt är den! :)

Lina - hus&bus sa...

Vilken kul idé!

Anonym sa...

Tom jag som haft samma nyckelring i 24(!)år skulle kunna tänka mig att byta till en sådan söt liten sak. Men bara kanske... Jag snidade en nyckelring i träslöjden när jag var 11 år, den är alltså den jag har än idag. :-)
/HelenaL